2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 62987 بازدید | 128 پست
آخه خیلیی درد داره.. بچه سنش کم باشه، میتونه تحمل کنه؟ اون میگفت از 11 سالگی شروع کرده... می‌گفت 1 ب ...

بهترین کارو انجام داده منم از اطرافیانم شنیدم برا بچهاشون این کارو کردن وخیلی کم مودر آوردن

من حوصله تعیین جنسیت ندارم...سخته...اخرم معلوم نیس...

آخه بیشتر از سه تا نمیخوام خیلی ریسکه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم من خودم دوتا دختر دارم دختر بزرگم اولاش با قیچی کوتاه میکرد و الانم با پودر موبر یک دو بار برو خودت بهش بگو چیکار کنه تا یاد بگیره دخترم الان 14 سالشه الان خدا رو شکر حرفه ای شده تو این موارد😊

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

در ضمن عزیزم با دخترت تو این موارد حتما دوست باش چون این سن واقعا خیلی احساس شرم و ترس دارن و باید توی خیلی موارد راهنمایی شون کنی  و پشت و پناهشون فقط ما مادرها هستیم

من پسرم ۱۲ سالشه...موهای اونجاش ک در نیومده زیادولی زیر بغلش درومد گاهی می گم براش کرم مو بر بخرم.. ...

عزیزم اگه خیلی کمه  خودت اپیلا سیونش کن خیلی خیلی کم میسه تو بزرگسالیش من خواهرم برا پسرش انجام داد

عزیزم من خودم دوتا دختر دارم دختر بزرگم اولاش با قیچی کوتاه میکرد و الانم با پودر موبر یک دو بار برو ...

خجالت نمیکشید باهاش میرفتین شما؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خجالت نمیکشید باهاش میرفتین شما؟

نه باهاش که نمی رفتم از بیرون راهنماییش میکردم