2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 63016 بازدید | 128 پست
گفتم کاره بد کردم بریدن

اتفاقا خیلی بد جوابشو دادی. این میشه ملکه ی ذهن بچه ی سما. و حتی ممکنه تو بازیهای بچگانه اشون یکیشون شیطنت کنه و این بره قیچی بیاره اونجای اون بچه رو ببره. همون کاری که من تو بچگی با پسر عمه ام کردم. و یادمه اون فضولی کرد. و من با ذغال روشن  پشت دستش باسنشو سوزوندم . میدونی چقدر عواقب وخیمی داره؟

من دخترم با اینکه چهار سالشه، خیلی خوب میدونه چیزهای خصوصی مردها با خانمها فرق میکنه و چرا فرق میکنه. هر سوالی میپرسه من خیلی سنجیده و به سبک خیلی آسون براش توصیح میدم. و اون خیلی خوب درک میکنه و میفهمه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونی چون با مامانم راحت نبودم یکم سخته برام ولی سعی میکنم باهاش صحبت کنم چون اونم گناه داره تو سنی ...

عزیزم حتما باهاش صحبت کن وراهنماییش کن باور نمیکنی اگه بگم که سال سوم دبیرستان بودیم که دوستم بیچاره اومد ازما با کلی خجالت پرسید که باید موهای زایدشو چطوری اصلاح کنه خیلی براس ناراحت شدیم که تو این مدت چیکار میکرده وگفتش که هیچی یه عالمه مودارم وواقعا کسیو ندارم که برام بگه چیکار کنم والانم کلی خجالت کشیدم که دیگه ما راهنماییش کردیم وواقعا متاسف شدم برای مادری که خودش این دورانها رو پشت سر گذاشته ولی به فکر دختر ش نیست

زیر بغل رو میگن

عزیزم تو این مورد فکر میکنم باید باباش راهنماییش کنه بسپر به شوهرتون

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
عزیزم حتما باهاش صحبت کن وراهنماییش کن باور نمیکنی اگه بگم که سال سوم دبیرستان بودیم که دوستم بیچاره ...

یحتمل در مورد پری هم از معلما تو کلاس شنید وگرنه مادرش بهش چیزی نگفت 😐

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
اوووو پسرم دیگه داره میره چهارم  از این گوش شنید از اون گوش در کرد،😂

اینو شما میگی گلم.بچه ها خیلی باهوشن. اگه از شما جواب قانع کننده ایی دریافت نکنن  میرن از یه جای دیگه جواب رو پیدا میکنن. و پپکنه به بدترین شکل ممکنه پیداش کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یحتمل در مورد پری هم از معلما تو کلاس شنید وگرنه مادرش بهش چیزی نگفت 😐

اره اصلا اطلاعای نداشت بخدا هر وقت یادش میفتم دلم کباب میشه از اون لحظه شرط کردم که اگه روز یه روزخودم دختر دار شدم باهاش اینقدر دوست باشم که همه چیو بیاد به خودم بگه وخدارو شکر با دخترم مثل دوتا خواهریم 

میدونی چون با مامانم راحت نبودم یکم سخته برام ولی سعی میکنم باهاش صحبت کنم چون اونم گناه داره تو سنی ...

نزدیک پری بعدش شد یکم بشین باهاش در مورد این قضیه و چیزای دیگه باهاش صحبت کن 

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
پسر بزرگم می گه من سزارین  بودم از شکمه مامان  اومدم ولی تو بدبختی  طبیعی هستی از باس ...

واقعا متاسفم چرابایدپسرات بدونم که کدوم طبیعی بوده کدوم سزارین واقعا که ...بنظرم اصلا حریم و پرده ای بین تگشماوپسرات وجود نداره

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام