2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 62987 بازدید | 128 پست
فک می کنن طبیعی بچه از باس ن میاد اون یکی پسرم پارسال رفتم دستشویی با عجله درو نبستم کسی نبود اومد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیچی ؟!!!  اینم فکر بدی نیست

اره پيشنهاد يه پزشك بود

و از نظر من فكر خوبيه 

براي اينكه از سن پايين شيو با ژيلت و موبر و... شروع نكني 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

فک می کنن طبیعی بچه از باس ن میاد اون یکی پسرم پارسال رفتم دستشویی با عجله درو نبستم کسی نبود اومد ...

امان از دست این پسرای شیطون 😑😐😂😂😂

میگفتی  شیطونی کردم بابات با قیچی برید 😂😂😂😂😂

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪

😂😂

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
میدونم سن کمیه اما نمدوم هرومون چیه ؟!!! خودم هم دارم شاخ در میارم  اما دکتر گفت نرماله

عزیزم دخترت عادت هم شده؟خیلی زود به سن بلوغ رسیده

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
دوباره امتحان نمی کنی؟؟؟ واسه دختر؟؟

چرا سه سالش بشه میرم دکتر تعیین جنسیت برای دختر.حس میکنم زندگی بدون دختر نمیشه اصلا

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
پسر بزرگم می گه من سزارین  بودم از شکمه مامان  اومدم ولی تو بدبختی  طبیعی هستی از باس ...

واااااای😂😂😂😂

چقد سخته برخورد با بچه های الان خیلی حالیشونه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
پسر بزرگم می گه من سزارین  بودم از شکمه مامان  اومدم ولی تو بدبختی  طبیعی هستی از باس ...

خب دیگه بچه هات استادن برا خودشون دغدغه چی داری 🙈😂

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪