2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 62987 بازدید | 128 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی سر صحبت رو باهاش بازکنی  باهاش بحرف

میدونی چون با مامانم راحت نبودم یکم سخته برام ولی سعی میکنم باهاش صحبت کنم چون اونم گناه داره تو سنی هست که راهنمایی بخواد

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
منم با بچه هام صحبت نکردم اخه پسرن..... گاهی میپرسن فرق سزارین و طبیعی چیه نمی دونم چطوری بگم

باهاشون خیلی باز صحبت نکنین ولی تاجایی که میتونین توضیح بدین براشون.به جاش از باباشون بخواین راحت باشه باهاشون

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
منم با بچه هام صحبت نکردم اخه پسرن..... گاهی میپرسن فرق سزارین و طبیعی چیه نمی دونم چطوری بگم

بگو طبیعی مادر خودش بچه رو دنیا میاره سزارین دکتر بچه رو دنیا میاره

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪

دكتر خانوادگي ما يبار گفته بود براي اولين بار فقط با قيچي كووتاه كن موهاي اون قسمت رو اگه هنوز سنش كمه و احساس ميكني داره اذيت ميشه

از سن پايين شيو رو شروع نكن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بگو طبیعی مادر خودش بچه رو دنیا میاره سزارین دکتر بچه رو دنیا میاره

فک می کنن طبیعی بچه از باس ن میاد

اون یکی پسرم پارسال رفتم دستشویی با عجله درو نبستم کسی نبود اومد یه هو منو  دید گفت خاک تو سرت تو چرا دول نداری؟؟؟؟؟ کلاس دوم بود

چقدر سخته باباش راحت  تو خونه می گرده ولی من همش باید رعایت کنم

آره واقعا

منم یه پسر دارم این یکی هم پسره