2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 62982 بازدید | 128 پست
من دختر ندارم ولی آبجیم ۱۱ سالشه ولی نمیدونم احتیاج هست بزنه یا نه🤔

اگه باهاش دوستی ازش بپرس...

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
خب زیاد شده ک میگم 😐

منم اینجوری بودم..... ۱۰ سالم بود....چه اشکالی داره...

ولی خدایی دمت گرررم که با دخترت راحتی.... منو مامانم اصلا باهم راحت نبودیم...

درحدی که وقتی پریود شدم داشتم سکته میکردم که این خون چیه و داره از کجا میاد😅😅😅😅

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری بودم..... ۱۰ سالم بود....چه اشکالی داره... ولی خدایی دمت گرررم که با دخترت راحتی.... من ...

مثل من.هنوزم که هنوزه بعد دوتا بچه که دارم یک بارهم راجب مسایل جنسی باهم صحبت نکردیم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
منم اینجوری بودم..... ۱۰ سالم بود....چه اشکالی داره... ولی خدایی دمت گرررم که با دخترت راحتی.... من ...

اگه تو این زمونه با بچت دوس نباشی و باهاش راحت نباشی اتفاقای بدی بیرون خونه برا بچه ها اتفاق میفته 

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
مثل من.هنوزم که هنوزه بعد دوتا بچه که دارم یک بارهم راجب مسایل جنسی باهم صحبت نکردیم

دقیقا..... خیییلی احساس بدیه واقعا... یه دختر باید با مامانش راحت باشه

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
نزدیک ۱۰ سال !!!!

زوده. گناه داره از الان بخوای مو اصافهدهاشو برداری اذیت میشه. 

اما اگه خیلی مو داره. بهتره با کرم مو بر شروع کنی. راههایی که درد داره رو امتحان نکن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من پسرم ۱۲ سالشه...موهای اونجاش ک در نیومده زیادولی زیر بغلش درومد گاهی می گم براش کرم مو بر بخرم.. ...

بنظرم چون پسره

بندازش بر عهده ی شوهرت 

ک راحت تر باشه

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..