_specialgirl_78 مدیر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 108 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 82 پست سلام یه سوال خیلی مهم دارم توروخدا جوابمو بدین زود.من ۷روزه که پریود نشدم دیروز بی بی چک گذاشتم و مثبت بودسینه هامم خیلی سفت و سنگین شدن زیر شکمم هم گاهی تیر میکشه (لازمه بگم ک عقد هستم و هنوز دخول انجام نشده)میخام بدونم آیا واقعا باردارم؟؟ 1398/06/08 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 پس چیکار کنم راهی نداره بتونی نگه داری بچه رو؟ ولی من بازم میگم باردار نیستی اگ نبودی حتما بمن یه جور خبر بده و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
تشریفات_تولد عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 570 والا من ک ۹ ماه ازدواج کردم سره خونه زندگی خودمم و باردارشدم دیروز ک خانوادم فهمیدن گفتن سقط کن😔 تو ... اه چه ربطی بهشون داره . منم دومی رو تا شنیدم عکس العملای بدی نشون دادن.خیلی ناراحت شدم 🙁🙁🙁 استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7252 وا چطوری دخول نداشتی ولی آب ریخته شده داخلش با دست جمع کردن ریختن توش🤪 مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 افسردگی گرفتم انگار حساس شدم دیروزم ک مادرخاهرم گفتن سقطش کن چخبر بوده انقد زود و فلان... اصن شرایط ... آخه سقط مگه به همین آسونیاست کلی عواقب بدی داره تو به حرف شوهرت گوش کن و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
فاطیما۹۵۳۱ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1220 اه چه ربطی بهشون داره . منم دومی رو تا شنیدم عکس العملای بدی نشون دادن. خیلی ناراحت شدم خیلی حالم بده بخدا تنهام تو شهره غریب ن دوستی ن هم صحبتیاصن نپرسیدن حالت خوبه؟ یا نفقط گفتن سقطش کن انگار نَنگ کردم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97141 پس چیکار کنم میتونی نگهش دار سریعتر کارای عروسیتون بکنین و ازدواج #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 باشه برن مشهدو بیان،اگرم تغییر سایز نمیده دوماهو صبر کنه البته اگه بد ویارو اینا نباشه ک لو بره،والا ... حالا ما هم یک بار رفتیم عروسی عروس 8 ماه حامله بود بنده خدا راه نمیتونست بره و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
فاطیما۹۵۳۱ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1220 آخه سقط مگه به همین آسونیاست کلی عواقب بدی داره تو به حرف شوهرت گوش کن دعاکنین برام🙏
mcb عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 84 عزيزم بکارتت رو از دست دادی؟ اگر دادی احتمال بارداری هست ب بکارت ربطی نداره بسته ب نوع پرده بکارت مال هرکی فرقی داره..اره گلم بارداری بی بی چک مثبت کاذبش دو درصده ..ایشالا بسلامتی 😂❤
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 دعاکنین برام🙏 چشم عزیزم و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 والا من ک ۹ ماه ازدواج کردم سره خونه زندگی خودمم و باردارشدم دیروز ک خانوادم فهمیدن گفتن سقط کن😔 تو ... وابه خانوادت چه ربطی داره میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 حالا ما هم یک بار رفتیم عروسی عروس 8 ماه حامله بود بنده خدا راه نمیتونست بره 😁😁این دیگه با چ رویی عروسی گرفته
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 ب بکارت ربطی نداره بسته ب نوع پرده بکارت مال هرکی فرقی داره..اره گلم بارداری بی بی چک مثبت کاذبش دو ... آره به نوع بکارت ربط داره و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7252 😁😁این دیگه با چ رویی عروسی گرفته والا فکر کن😂😂 مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔