اوهوم...انشاالله بارداری ای که خودت پیش رو داری با سلامتی باشه عزیزم
مرسی عزیزم. دکتر شما کیه؟ سونو کجا میری.. بارداری اون سریم که ناموفق بود خدا بخاد این سری خوب باشه. اخه تو صیاد وسیله هاش مجهز بود منم ساعت ب ساعت نیاز ب سونو داشتم دکترمم وثوق بود خیلی خوب بود
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
مرسی عزیزم. دکتر شما کیه؟ سونو کجا میری.. بارداری اون سریم که ناموفق بود خدا بخاد این سری خوب باشه. ...
من پیش خانوم دکتر خسروی میرم...خدیجه خسروی...ساختمان سفیر بین عدالت ۱۰۵ و ۱۰۷ مطبشه...من چون بارداری اولمه راجع به بیمارستان هیچ اطلاعاتی ندارم که بخوام راهنماییت کنم دوستم...ولی از پزشکم خییییـــلی راضیم...تعریف دکتر وثوق رو هم از دختر داییم شنیدم ایشونم از پزشکای خیلی حاذق شهر هستن...ولی یکبار رفتم پیششون برخوردشون به شخصه با خودم زیاد جالب نبود حوصله نداشت همه ی سوالاتمو جواب بده و سرسرکی معاینه و بیرونم کرد...ولی خسروی اینطوری نیست هر وقت رفتم با حوصله و صبوری راهنماییم کرده...نه فقط من هااا...پشت در مطبش باید کلی بشینی برای همه ی مراجعینش کلی وقت میذاره...آدرس سونو هم منو میفرسته سونوگرافی گلستان...گلستان هم چند باری رفتم دستگاه هاش فوق مجهز و خیلی پیشرفته اس...از بقیه ی سونوگرافی های شهر بهتره ولی اخلاق کادرشو دوست نداشتم...کلا برا من اخلاق پزشک از همه چیز مهمتره خخ😆