2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تو گرگان فلسفی بهترینه...آخه مثلا بهتر از فلسفی کجا هس؟

یکی اژ اشناهامون کورتاژ،کرد اونجا،یکم موند بود تو رحمش بنده خدا دردسرشد براش،خاستم ببینم کس دگم این مشکل داشت،بعدم من ساکن گرگان نیستم.چون دکترم مقصوپلوعه و فلسفی کارمیکنه میخام بیام پیشش

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
دیگه تو گرگان فلسفی بهترینه...آخه مثلا بهتر از فلسفی کجا هس؟

من خودک سر بارداری دومم چون پر خطر بودم فلسفی قبولم نکرد فرستادنم صیاد گفتن دستگاهاشون مجهز تر.. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
یکی اژ اشناهامون کورتاژ،کرد اونجا،یکم موند بود تو رحمش بنده خدا دردسرشد براش،خاستم ببینم کس دگم این ...

اخی عزیزم من خیلی راضیم از مقصودلو 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
من خودک سر بارداری دومم چون پر خطر بودم فلسفی قبولم نکرد فرستادنم صیاد گفتن دستگاهاشون مجهز تر..&nbs ...

اره دستگاه برای نوزاد،فقط صیاد داره

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
من خودک سر بارداری دومم چون پر خطر بودم فلسفی قبولم نکرد فرستادنم صیاد گفتن دستگاهاشون مجهز تر..&nbs ...

واقعا؟ آخه کادر اونجا که همه آموزشی و دانشجوان

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
یکی اژ اشناهامون کورتاژ،کرد اونجا،یکم موند بود تو رحمش بنده خدا دردسرشد براش،خاستم ببینم کس دگم این ...

اوهوم...انشاالله بارداری ای که خودت پیش رو داری با سلامتی باشه عزیزم

اوهوم...انشاالله بارداری ای که خودت پیش رو داری با سلامتی باشه عزیزم

مرسی عزیزم. دکتر شما کیه؟ سونو کجا میری.. بارداری اون سریم که ناموفق بود خدا بخاد این سری خوب باشه. اخه تو صیاد وسیله هاش مجهز بود منم ساعت ب ساعت نیاز ب سونو داشتم دکترمم وثوق بود خیلی خوب بود

مرسی عزیزم. دکتر شما کیه؟ سونو کجا میری.. بارداری اون سریم که ناموفق بود خدا بخاد این سری خوب باشه. ...

من پیش خانوم دکتر خسروی میرم...خدیجه خسروی...ساختمان سفیر بین عدالت ۱۰۵ و ۱۰۷ مطبشه...من چون بارداری اولمه راجع به بیمارستان هیچ اطلاعاتی ندارم که بخوام راهنماییت کنم دوستم...ولی از پزشکم خییییـــلی راضیم...تعریف دکتر وثوق رو هم از دختر داییم شنیدم ایشونم از پزشکای خیلی حاذق شهر هستن...ولی یکبار رفتم پیششون برخوردشون به شخصه با خودم زیاد جالب نبود حوصله نداشت همه ی سوالاتمو جواب بده و سرسرکی معاینه و بیرونم کرد...ولی خسروی اینطوری نیست هر وقت رفتم با حوصله و صبوری راهنماییم کرده...نه فقط من هااا...پشت در مطبش باید کلی بشینی برای همه ی مراجعینش کلی وقت میذاره...آدرس سونو هم منو میفرسته سونوگرافی گلستان...گلستان هم چند باری رفتم دستگاه هاش فوق مجهز و خیلی پیشرفته اس...از بقیه ی سونوگرافی های شهر بهتره ولی اخلاق کادرشو دوست نداشتم...کلا برا من اخلاق پزشک از همه چیز مهمتره خخ😆

شما زایمان قبلیتون صیاد بوده یعنی طبیعی زایمان کردین؟ وای من خیلی از طبیعی میترسم...اصلا تمایلی به طبیعی ندارم  فلسفی سزارین خود خواسته قبول میکنن؟