2777
2789
شما زایمان قبلیتون صیاد بوده یعنی طبیعی زایمان کردین؟ وای من خیلی از طبیعی میترسم...اصلا تمایلی به ط ...

دکتر خسروی هم تعریفشو شنیدم. اره من بچه تو شکمم مرده بود مجبور ب طبیعی بودم ولی این سری فلسفی وسزارینی هستم ب خاطر وضعیتم. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
من پیش خانوم دکتر خسروی میرم...خدیجه خسروی...ساختمان سفیر بین عدالت ۱۰۵ و ۱۰۷ مطبشه...من چون بارداری ...

سونو هم سونوگرافی سالومه میرم تو تختی. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما زایمان قبلیتون صیاد بوده یعنی طبیعی زایمان کردین؟ وای من خیلی از طبیعی میترسم...اصلا تمایلی به ط ...

بستگی ب دکترت داره.ک سزارین میکنه.

متلا دکتر مقصودلو همچی دست اونه بیمارستان،رعبس بخش زایشگاه و بیمارستانه.من اول حامله شدم بهش گغنم سز میکنی گف بله،دکتر پاریاب هم سهام دار بیمارستان فلسفی هس اونم سز میکنه.تابنده هم شنیدم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
این ک پوچ شد باید سقطش کنم😢

غصه نخور عزیزم...کار خدا بی حکمت نیست...الهی صاحب اولاد عاقل و صالح و سالمی بشی که رنج این روزاتو فراموش کنی🌹

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
بستگی ب دکترت داره.ک سزارین میکنه. متلا دکتر مقصودلو همچی دست اونه بیمارستان،رعبس بخش زایشگاه و بیم ...

اومممم...کاش منم وضعیتم یه جوری شه راحت سزم کنن😭😭😭

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد