السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد
من چندین ماه گریه کردم برای صادق.یه مدتی روی زندگیم هم تاثیرگذاشت.برای همین الان دیگه عکساوفیلمای رو ...
اره عزیزم نبین من اون موقع ناراحت شدم ولی امشب در حد انفجارم اخه ۳۱ شهریور سالگردشه واقعا آزار دهندس
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد
الان رفتم خوندم😭😭😭😭😭گریه کردم وقتی به اونجا رسیدم که گفت مامان😢😢😢😢
باز خداروشکر مادرش اون لحظه رو ندیده.داداش من تو بغل مامانم جون داد جوونه جوون درحالی که به مامانم میگفته مامان توروخدا یه کاری کن نفسم بالانمیاد.آخرین جملشم گفت مامان توروخدا حلالم کن😢😢😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز خداروشکر مادرش اون لحظه رو ندیده.داداش من تو بغل مامانم جون داد جوونه جوون درحالی که به مامانم م ...
الهیییی....
خدا انشاالله صبر به شما و آرامش به براتون بده...
دوستان برای برادر ایشون فاتحه فراموش نشه ممنون
باز خداروشکر مادرش اون لحظه رو ندیده.داداش من تو بغل مامانم جون داد جوونه جوون درحالی که به مامانم م ...
الهی بمیرم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭خدا بیامرزه خدا به دلتون صبر بده
وای خدا چقدر اعصابم خورد شد امشب
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
من شرمندم که ناراحتتون کردم نمیدونین چه حالی دارم...
خواستم همگی از صادق عزیز یاد کنیم و براش فاتحه بخونیم باز هم از همگیتون عدر میخوام
ممنون گلم خداعزیزانتو حفظ کنه.داغ جوون خییلیی سخته تا قیام قیامت میسوزونه خدا نصیب هیچکس نکنه.
انشالله....
امیدوارم ارامش قلبی رو خود خدا بهتون بده هرچند واقعا داغ عزیز اون هم برادر سخته...
من شرمندم که ناراحتتون کردم نمیدونین چه حالی دارم... خواستم همگی از صادق عزیز یاد کنیم و براش ...
واسش فاتحه خوندم
نمیدونم چی بگم....😢
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
یه خواهر ۱۴ ساله داره که طفلی افسرده شده بخاطر داداشش ....😢😢😢😢😭😭😭😭
ممنون گلم خداعزیزانتو حفظ کنه.داغ جوون خییلیی سخته تا قیام قیامت میسوزونه خدا نصیب هیچکس نکنه.
وای وای خیلی ناراحت شدم هم برایه برادرتون هم برایه این جون بیگناه الان اونا تویه بهشتن الهی خدا قاتلشو به خاک سیاه بشونه به شما ومادره مظلومتون صبر بده ادم نمیدونه جی بگه از اوج وحشیگری ادما
من واقعا هیچ توصیفی برا حال الانم ندارم... خدا واقعا به خانوادش صبر بده .... یه خواهر ۱۴ ساله دار ...
حق داره کثافتا باید قاتلاشو زجر کش میکردن کاش ولشون میکردن تو مردم خودشون با سنگ اینقدر میزدنشون تا به درک واصل شن من از اعدام متنفرم ولی بیصبرانه منتظره اعدام این نامردام
وای الهی بمیرم براش من با تاپیک شما آشنا شدم باهاش..فیلم آتش رو حذف کردن؟؟ نمیدونم چرا آزار دارم میخ ...
نه خواهشا نبینین وافعا تلخه فیلمش...
فقط براش فاتحه بخونین ممنونم
حق داره کثافتا باید قاتلاشو زجر کش میکردن کاش ولشون میکردن تو مردم خودشون با سنگ اینقدر میزدنشون تا ...
منم همینطور کاش میزاشتن همونجوری که اونا صادق رو شکنجه کردن ماهم همون کار رو میکردیم تا این همه فشار و ناراحتی از رومون برداشته بشه..