2777
2789
عنوان

صادق عزیز فراموشت نمی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 74 پست

کل مردم مهاباد و خانوادش درخواست قصاص دادن ولی باید دیه ۳ نفرشون پرداخت شه که با کمک خیرین و مردم پول دیه ۲ نفرشون جور شده فقط مونده نفر سوم دیه هرکدوم ۱۵۴ میلیونه‌‌‌... توی اینستا پیج ها فعال برای دریافت پولش

یه عده جوان مردم رو کشتن اونوقت خانواده مقتول باید دیه بدن وضع عدالته واقعا که..😤😤😤

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
خدا رحمت ش کنه انشالله خدا نابود کنه قاتل های قصی القلب رو  که دور از جون شما یه نامرد کثیف وب ...

بمیرم الهی خدا صبرتون بده عزیز دلم واقع سخته...

برای برادر ایشون فاتحه فراموش نشه دوستان 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاتلاش هر کدوم یه چی میگن... یکی میگه به دوست دختر دوستش نظر داشته ..ولی چیزی که بیشتر مورد توجه. ا ...

فیلمشو دیدی؟؟من ندیدم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خدارحمتش کنه و روحش شاد.خدا به خانواده اش صبر بده.قاتلاى لعنتى چرا ديگه ازش فيلم گرفتن

انقدر پستن نامردا...

چرا دوستاش همچین کاری کردن؟؟سر قاتلاش چی اومد؟؟؟نفسم گرفت

بخونین ادامه رو 

بمیرم الهی خدا صبرتون بده عزیز دلم واقع سخته... برای برادر ایشون فاتحه فراموش نشه دوستان 

ممنونم دختر گلم وقتی کسی عزیزش رو به قتل میرسونند داغ ش خیلی داغه خدا نصیب هیچ کس نکنه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
فیلمش کجاست

mazlom.sadegh۲

توصیه نمیکنم ببینین خودمم کامل نتونستم ببینم..

این پیج اینستا کمپین جمع اوری دیه هست که بهتون گفتم فعالن

من فاتحشوخوندم خداصبرتون بده وخدا برادرتون هم رحمت کنه

انشالله هرگز غم نبینی فقط خوشبختی وعاقبت بخیری روببینی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الان رفتم خوندم😭😭😭😭😭گریه کردم وقتی به اونجا رسیدم که گفت مامان😢😢😢😢

من اسنو که شنیدم مردم واقعا...

قطعش‌کردم بعدش شروع به گریه کردم فاجعه بود این اتفاق..😢😢😢😭😭😭😭

فیلمشو دیدی؟؟من ندیدم

من نتونستم کامل ببینم نامردا از تک تک لحظه ها فیلم گرفتن تو dark web گذاشتن عوضیا...

ممنونم دختر گلم وقتی کسی عزیزش رو به قتل میرسونند داغ ش خیلی داغه خدا نصیب هیچ کس نکنه

انشالله روحشان شاد باشه آمین🤲🤲🤲🤲