2777
2789
عنوان

آب نی نی شمام آب ریزش دهان داره?

112 بازدید | 13 پست

سلام  نی نیم خیلی آب ریزش دهان داره 

امشب بخصوص 

میخاستم بدونم بچه های. شمام اینجورین؟

بخاطر چیه در ضمن بیشتر غذاش از شیر خشکه خیلی کم شیر خودم میخوره شیر کم دارم 

ممنون

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه؟ پسره من از چهار ماهگی داره . به خاطر دندون دراوردن هست

دندون از الان؟ 

دو ماهشه عزیزم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

پسر منم ۷ ماهشه وشیر خشکی نداره ولی دختر خواهرم چهار ماهشه و شیر خشکی همش آب دهنش آویرونه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

فک کنم از شیرته ک سرده ـ یکمی گرمی بخور تا خوب بشه 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
دندون از الان؟  دو ماهشه عزیزم

از قبل دندان در اوردن شروع میشه. من هردوتا بچه هام از چهار ماهگی شروع شد یه چند وقت کم میشد دوباره شروع میشد تا هشت ماهگی دندان دراوردن. الان نزدیک یک سالشه و پنج تا دندان داره و همچنان ادامه داره 😁

شهدا شرمنده ایم 😢