2777
2789
آخی عزیزم ، انشالله بزودی شرایط دلخواهت فراهم بشه ، ولی سرزبون دار و شیطون باش ، همسرتو بگیر توی مشت ...

هیچ وقت ج ندادم هروقتم ناخاسته ی کاری میکنم اوووو چقد باهام دعوامیکنن مثلا ی روز اومد در بالارو زد منم خواب بودم ی دفع پریدم ازخواب رفتم در باز کردم دستم گذاشته بودم روقلبم چون تندتند میزد بدونی چیشد گفت چرا میترسی مگ اومدم بخورمت اونم داشت ب شوهرم میگفت رسیدم از ی چیز الکی اینجوری دعوادرست میکنه خدا ب داد برس اگ حرفی بزنم

میگفتی ار زن و شوهری دلشون میخواد یه ساعاتی رو باهم باشن ، بگو مادر خودمم نمیبرم ، 

میگفتم یعنی خودش نمیفهمید تازه بیرون رفتن ما فقط تو ماشین بشینیم ی ناب 10 دیقه ای بخوریم بگردیم ک اونم زهرمارم کردن الان هر زن وشوهری میبینم اول ازدواج ب مسافرت و گشتنن اینقد حسرت میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا عزیزم خانواده شوهر از عروس جواب بده شدیدا میترسن و سر عروس مظلوم هوار میشن ، فکر میکنی اگر جواب بدی واب بحالت میشه بلکه دقیقا بالعکسه ، خانواده شوهر جماعت از عروس سرزبون دار حساب فراوون میبرن ، دیگه وارد ۳۱ سالگی شدم و تجربه های فراوانی که در اطرافم دیدم کاملا این قضیه رو برای من ثابت کرده 

یا علی ! مادرشوهرت این حرفارو میزنه؟ 

اره اینقد گفته شوهرمم باورش شده بهش میگم تو دیگدچرا تو ک سواد داری باید بدونی اینا مزخرف ولی مامانش اینقد مطمئن بهش گفته ک باورش شده

دقیقا علم مخالف حرفای ایشونو ثابت کرده! بعدشم اولا اصلا بهش رو نده که بخواد ازین حرفا بزنه تا شروع کرد به این حرفای بسیار خصوصی پاشو برو ، بعدشم یکبار برای همیشه جوابشو بده بگو بلهههه که آتیشی ام ، اتفاقا شوهرم آتیشی دوست داره سرد باشم بدش میاد !!!! 

الانم ک تو اقدامم تاریخ پریودیم برداشته اگ ی روز عقب بیفته میگدمریضی تازه میگ بچه حتما باید پسر باش ...

بگو من عاشقه دختر هستم ، بگو عشقم اینه که دختر بشه !!! بگیا ! باور کن دوبار بگی مطمئن باش دفعه سوم دهنشو میبنده

دقیقا علم مخالف حرفای ایشونو ثابت کرده! بعدشم اولا اصلا بهش رو نده که بخواد ازین حرفا بزنه تا شروع ک ...

اره باید تمرین کنم ج بدم چون واقعا همه چی زندگیم گرفته دستش دیگ خوشی ندارم تازه دوسال از ازدواجم میگذره اینجوری پیش بره دوسال دیگ پیرشدم

بگو من عاشقه دختر هستم ، بگو عشقم اینه که دختر بشه !!! بگیا ! باور کن دوبار بگی مطمئن باش دفعه سوم د ...

گفتم گفته دوست داری بذار برابچه دومیت اولیت حتما باید پسر باش 

گفتم گفته دوست داری بذار برابچه دومیت اولیت حتما باید پسر باش 

بگو اولویت من صددرصد دختره ! وای سرم درد گرفت از دست مادرشوهرت !! بگو پسر بمونه بعدی ، بگو حتما میخوام ارضا شم که دختر بشه ، ببین بگو حتما بگو ، من با کوله باری از تجربه دارم باهات حرف میزنم ، الان یکی از دوستام انقدر مادرشوهرش دخالت کردو این هیچی نگفت که با دوتا بچه در شرفه طلاقه ! ولی عروسای سرزبون دار میشناسم کل فک و فامیل شوهر توی جیبه بغلشه