2777
2789
آخی عزیزم ، انشالله بزودی شرایط دلخواهت فراهم بشه ، ولی سرزبون دار و شیطون باش ، همسرتو بگیر توی مشت ...

هیچ وقت ج ندادم هروقتم ناخاسته ی کاری میکنم اوووو چقد باهام دعوامیکنن مثلا ی روز اومد در بالارو زد منم خواب بودم ی دفع پریدم ازخواب رفتم در باز کردم دستم گذاشته بودم روقلبم چون تندتند میزد بدونی چیشد گفت چرا میترسی مگ اومدم بخورمت اونم داشت ب شوهرم میگفت رسیدم از ی چیز الکی اینجوری دعوادرست میکنه خدا ب داد برس اگ حرفی بزنم

میگفتی ار زن و شوهری دلشون میخواد یه ساعاتی رو باهم باشن ، بگو مادر خودمم نمیبرم ، 

میگفتم یعنی خودش نمیفهمید تازه بیرون رفتن ما فقط تو ماشین بشینیم ی ناب 10 دیقه ای بخوریم بگردیم ک اونم زهرمارم کردن الان هر زن وشوهری میبینم اول ازدواج ب مسافرت و گشتنن اینقد حسرت میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا عزیزم خانواده شوهر از عروس جواب بده شدیدا میترسن و سر عروس مظلوم هوار میشن ، فکر میکنی اگر جواب بدی واب بحالت میشه بلکه دقیقا بالعکسه ، خانواده شوهر جماعت از عروس سرزبون دار حساب فراوون میبرن ، دیگه وارد ۳۱ سالگی شدم و تجربه های فراوانی که در اطرافم دیدم کاملا این قضیه رو برای من ثابت کرده 

یا علی ! مادرشوهرت این حرفارو میزنه؟ 

اره اینقد گفته شوهرمم باورش شده بهش میگم تو دیگدچرا تو ک سواد داری باید بدونی اینا مزخرف ولی مامانش اینقد مطمئن بهش گفته ک باورش شده

دقیقا علم مخالف حرفای ایشونو ثابت کرده! بعدشم اولا اصلا بهش رو نده که بخواد ازین حرفا بزنه تا شروع کرد به این حرفای بسیار خصوصی پاشو برو ، بعدشم یکبار برای همیشه جوابشو بده بگو بلهههه که آتیشی ام ، اتفاقا شوهرم آتیشی دوست داره سرد باشم بدش میاد !!!! 

الانم ک تو اقدامم تاریخ پریودیم برداشته اگ ی روز عقب بیفته میگدمریضی تازه میگ بچه حتما باید پسر باش ...

بگو من عاشقه دختر هستم ، بگو عشقم اینه که دختر بشه !!! بگیا ! باور کن دوبار بگی مطمئن باش دفعه سوم دهنشو میبنده

دقیقا علم مخالف حرفای ایشونو ثابت کرده! بعدشم اولا اصلا بهش رو نده که بخواد ازین حرفا بزنه تا شروع ک ...

اره باید تمرین کنم ج بدم چون واقعا همه چی زندگیم گرفته دستش دیگ خوشی ندارم تازه دوسال از ازدواجم میگذره اینجوری پیش بره دوسال دیگ پیرشدم

بگو من عاشقه دختر هستم ، بگو عشقم اینه که دختر بشه !!! بگیا ! باور کن دوبار بگی مطمئن باش دفعه سوم د ...

گفتم گفته دوست داری بذار برابچه دومیت اولیت حتما باید پسر باش 

گفتم گفته دوست داری بذار برابچه دومیت اولیت حتما باید پسر باش 

بگو اولویت من صددرصد دختره ! وای سرم درد گرفت از دست مادرشوهرت !! بگو پسر بمونه بعدی ، بگو حتما میخوام ارضا شم که دختر بشه ، ببین بگو حتما بگو ، من با کوله باری از تجربه دارم باهات حرف میزنم ، الان یکی از دوستام انقدر مادرشوهرش دخالت کردو این هیچی نگفت که با دوتا بچه در شرفه طلاقه ! ولی عروسای سرزبون دار میشناسم کل فک و فامیل شوهر توی جیبه بغلشه