2777
2789

به طور کل دوتا خانواده توی خونه باشن به مشکل برمیخورن حالا با هرنسبتی

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال ازدواج کردم اوایل ازدواج هر زن وشوهری دوست دارن باهم برن بیرون تنهایی من زهرمارم شد چون وقتی با ماشین میرفتیم ی دوری بزنیم بعدش مادر شوهرم بادمیکرد بعدشم خواهرشوهرام میگفتن مامان چرا باخودتون نمیبرین

راضی بود

اره 

مادرشوهرش ادم خوبیه ولی ی خاهرشوهرداره هر وقت ک میومد خونه مادرش حتمن ی طعنه و کنایه ای میزد و میرفت

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
خب چرا مستقل نمیشید؟ 

چون شوهرم باکلی قرض طبقه بالارو ساخت الانم ک مستقل شدن با این گرونی خیلی سخته اگ ما بریم از خداخاسته خونه رو میده ب اون پسرش ک بشینه اخ ی پسر مجرد دیگ داره

الانم گفته دستشویی بالانرین نمیدونین چ بساطی داریم چاه بالا لولش میره پایین یعنی مشترک میش بدونین تو این دوسال چقد صبحا با جیغ وداد خانم ازخواب پریدم میگ بالانرین دستشویی ک چاه نگیره انگار تقصیر ما فکر کن ادم ی دفع دستشوییش میگیره میتونه 1 ساعت لباس بپوش پله هارو بره پایین دستشویی دوباره بیاد بالا خداییش انصاف

آخی عزیزم ، انشالله بزودی شرایط دلخواهت فراهم بشه ، ولی سرزبون دار و شیطون باش ، همسرتو بگیر توی مشتت ، منفعل و مظلوم نباش ، اگر مادرشوهر حرفی زد درجا و با احترام ولی مقتدرانه جواب بده ،