2777
2789

به طور کل دوتا خانواده توی خونه باشن به مشکل برمیخورن حالا با هرنسبتی

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال ازدواج کردم اوایل ازدواج هر زن وشوهری دوست دارن باهم برن بیرون تنهایی من زهرمارم شد چون وقتی با ماشین میرفتیم ی دوری بزنیم بعدش مادر شوهرم بادمیکرد بعدشم خواهرشوهرام میگفتن مامان چرا باخودتون نمیبرین

راضی بود

اره 

مادرشوهرش ادم خوبیه ولی ی خاهرشوهرداره هر وقت ک میومد خونه مادرش حتمن ی طعنه و کنایه ای میزد و میرفت

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
خب چرا مستقل نمیشید؟ 

چون شوهرم باکلی قرض طبقه بالارو ساخت الانم ک مستقل شدن با این گرونی خیلی سخته اگ ما بریم از خداخاسته خونه رو میده ب اون پسرش ک بشینه اخ ی پسر مجرد دیگ داره

الانم گفته دستشویی بالانرین نمیدونین چ بساطی داریم چاه بالا لولش میره پایین یعنی مشترک میش بدونین تو این دوسال چقد صبحا با جیغ وداد خانم ازخواب پریدم میگ بالانرین دستشویی ک چاه نگیره انگار تقصیر ما فکر کن ادم ی دفع دستشوییش میگیره میتونه 1 ساعت لباس بپوش پله هارو بره پایین دستشویی دوباره بیاد بالا خداییش انصاف

آخی عزیزم ، انشالله بزودی شرایط دلخواهت فراهم بشه ، ولی سرزبون دار و شیطون باش ، همسرتو بگیر توی مشتت ، منفعل و مظلوم نباش ، اگر مادرشوهر حرفی زد درجا و با احترام ولی مقتدرانه جواب بده ،