2777
2789

سه ساله تو یک منطقه شدیدا محروم دارم زندگی میکنم به خاطر کار همسرم. یک خیابون نداره، از خونه نمیتونم برم بیرون، ته اش یک حیاط با هم میریم. هفته ای یکبار چهارصد کیلومتر میرم و‌میام تا برم دانشگاه محل تحصیلم، میرم و برمیگردم که شوهرم تنها نباشه. اینجایی که هستیم رو آشغال تحویل گرفتیم و به کمک پدر و مادر من تمیزش کردیم. از کل خانواده ام دورم. بعد امروز بهم میگه تو اینجا همه چی واست عالی و فراهم بود، اینجا زحمتی نکشیدی، پدر و مادرت لطف کردن اینجا رو کمک کردن تمیز کردیم. تو که کاری نکردی. حالم بد شد. قلبم درد میکنه. منم اومدم تو اتاق و در رو بستم. حالم خیلی گرفته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر خودتون محروم 

به هر حال دوروبرش یه جایی هست که بشه رفت 

اخر هفته ها یا روزایی که بیشتر خونس برید و برگردید 

هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.با هم مهربان  باشیم .خدانگهدار دوستان 

تاوقتی حرفتونزدی اون چیزی نمیدونه مردا همینن.

شوهرم کیک درست میکنم میگه کاری نکردی ارد و تخم مرغ زدی کیک شده لواشک درست میکنم میگه کاری نکردی میوه رو پختی ریختی تو سینی خخخخ مردن دیگه