سه ساله تو یک منطقه شدیدا محروم دارم زندگی میکنم به خاطر کار همسرم. یک خیابون نداره، از خونه نمیتونم برم بیرون، ته اش یک حیاط با هم میریم. هفته ای یکبار چهارصد کیلومتر میرم ومیام تا برم دانشگاه محل تحصیلم، میرم و برمیگردم که شوهرم تنها نباشه. اینجایی که هستیم رو آشغال تحویل گرفتیم و به کمک پدر و مادر من تمیزش کردیم. از کل خانواده ام دورم. بعد امروز بهم میگه تو اینجا همه چی واست عالی و فراهم بود، اینجا زحمتی نکشیدی، پدر و مادرت لطف کردن اینجا رو کمک کردن تمیز کردیم. تو که کاری نکردی. حالم بد شد. قلبم درد میکنه. منم اومدم تو اتاق و در رو بستم. حالم خیلی گرفته است.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.