2777
2789
عنوان

درد معده

599 بازدید | 5 پست

سلام لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد کمک❤️❤️❤️❤️چن روز موقع غذا خوردن سمت چپ بدنم درد میکن. میزنه ب پشتم همش نفخ معده و آردغ دارم و موقع اروغ زدن هم دردم بیشتر میش متخصص قلب زفتم میگ مشکل از معدت چیکار کنم

هم ممکنه از معده باشه هم از کیسه صفرا، ولی چون میگی بادگلو داری احتمالا همون معده است، متخصص گوارش برو ولی اگر گفت نیاز به اندوسکوپی نیست و ورم یا رفلاکسه به نظرم داروهای ضداسید نخور!منم یک مدت زیاد درگیر ورم و درد معده بودم، بعد از کلی دارو و آندوسکوپی و... فقط از طب ایرانی نتیجه گرفتم، البته باکتری و عفونت نداشتم، شما هم اگر میتونی امتحان کن، البته باید پیش پزشک متخصص بری، یعنی پزشکی که دوره دکترای عمومی رو گذرونده باشه و تخصص طب ایرانی گرفته باشه، اگر تهران هستی یا میتونی بری تهران حتما به مرکز طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش یک سر بزن، اگر هم نمیتونی یک دوره چهل روزه عسل درمانی کن، عسل خوب و اصل بگیر و صبح ناشتا و شب قبل خواب یک قاشق بخور و بعد از چند روز نتیجه شو ببین

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
هم ممکنه از معده باشه هم از کیسه صفرا، ولی چون میگی بادگلو داری احتمالا همون معده است، متخصص گوارش ب ...

خیلی نگارنم میگم نکن معدم نشکل جدی داره😭😭😭😭من موقع اروغ رگزدنم دردم میاد و گاها پشتمم درد میکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نگارنم میگم نکن معدم نشکل جدی داره😭😭😭😭من موقع اروغ رگزدنم دردم میاد و گاها پشتمم درد میکن

نگران نباش همین استرس خیلی تاثیرات بدی روی گوارش داره، ولی برو دکتر تا خیالت راحت بشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

azizm shoma moshkelet hal shod? manam mese homa hamash arogh daram va tulani shode va baght arogh mizanam beynde do ta sinam dard migire