2777
2789
عنوان

رب گوجه فرنگي🍅🍅🍅

167 بازدید | 14 پست

خانمها کسي آب گوجه فرنگي و بيرون با دستگاه گرفته باهاش رب درست کنه ، مامانم فردا ميخواد اينکارو کنه ميگه نکنه تلخ شه يوقت ، لطفا اگه کسي تجربه ايي داره بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال همینکارو کردم ن تلخ نشد ولی ربش ب نظر من اون رنگ و کیفیتی ک باید داشته باشه نداشت البته باید ابشو بذاری یکم افتاب بخوره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ای وای دهنمون سرویس شد از دماغمون در اومد ببین انگار رب میجوشه همینجوری میجوشه از ظرف میریزه بیرون داخل بطری ریختنی هم درشو باز کردنی منفجر میشه مثل اینکه یا بایپ گوجه شو بزاری چند روز بمونه ببری ابشو بگیری یا بعد اینکه ابشو گرفتی بزاری چند روز بمونه بعدا بزاری روی اجاق شاید اینجوری مثل مال ما نشه اخه ما همون رور که ابشو کرفتیم گذاشتیم بپزه

چون بين چند نفر بايد تقسيم شه بنده خدا ميترسه ربش تلخ و بد رنگ شه گفتم صبر کنه از بچه هاي ني ني سايت ...

من پارسال همین کارو کردم اصلا تلخ نشد خ هم خوب شد ،ولی شب تا صبح تو ظرف باید اب گوجه بمونه صبح درست کنید 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.