2777
2789
عنوان

بدبختی نداری😢

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 36 پست

تو ایران وضعیت از این بهتر دیگه نمیشه 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

چهارصدقسط سیصدوپنجاه اجاره مستاجریم ساکن قزوین ماهی دو ونیم نهایت دراومدهمسرمه

قسطات که زیاد نیست خانم گل

جای من یا پدرم باشی چی؟؟؟

شاید باید رو درامدتون مدیریت کنید

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا میگی کسی رو نداری شوهرت رو داری اونم تو رو داره خدا بزرگه کمک میکنه همیشه وضع آدم یه جور ن ...

ممنون عزیدخیلی سختمه خیلی دارم روانی میشم هرروزگریه میکنم چشمام همیشه لک خونی داره 

مگه میشه بدون حرکت خدا برکت بده

نگفتم بیکار بشینه که روزی که میاد تو خونش پربرکت میشه. شوهر ایشون کارگره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چهارصدقسط سیصدوپنجاه اجاره مستاجریم ساکن قزوین ماهی دو ونیم نهایت دراومدهمسرمه

خب یک و خوردی براتون میمونه دیگه

انقدرا هم بد نیست

همینجا خیلیا هستن که اوضاعشون از شما بدتره عزیزم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
قسطات که زیاد نیست خانم گل جای من یا پدرم باشی چی؟؟؟ شاید باید رو درامدتون مدیریت کنید

یه بچه دارم دیابت هم دارم خرج دارو ودکترم واجاره وقسط وقبض ها وبنزین رفت امدشوهرم واقعامدیریت نمیشه کردخودت حساب کن

ممنون عزیدخیلی سختمه خیلی دارم روانی میشم هرروزگریه میکنم چشمام همیشه لک خونی داره 

قربونت برم اینجوری شوهرت هم ناراحت میکنی اون داره تمام تلاشش رو میکنه ان شاءالله یه کار بهتر پیدا کنه کمتر اذیت بشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

والا این همه سختی حق مردم ما نیست 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

میبینی که با گریه نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه بیماری هم پیدا میکنی شرایط سخته برای یک عده سخت تررر از خدای مهربان میخوام برکت و وسعت به زندگیتون بده  عزیزدلم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
واقعااین چه وضعشه اخه دارم میمیرم فقط بخاطربچم خودمونمی کشم

رک میگم بهت قرار نیست وضعیت بهتر بشه بدتر هم میشه سعی کن کمک خرج شوهرت بشی