2777
2789
عنوان

بدبختی نداری😢

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 36 پست

هر کسی مشکل داره  خواهرم ۱۵ سالشه سرطان خون  لنفوم داره اگه بدونی چجوری آب شده وقتی میبینمش جیگرم آتیش میگیره حتی خودم موهاشو با ماشین زدم ولی همیشه توکلمون بخداست😢😢😢😢

ممنون میشم  برای خواهرم که سرطان خون داره صلوات بفرستین😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا من شوهرم درامدش خوبه ولی با این وضعیت هیچ پس اندازی نداریم اگه مث پارسال بود میتونستیم لااقل ماشین بخریم الان فقط بفکر رفتن به اونوریم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

ای خدا 😢ان شاالله شفاپیداکنه عزیزخیلی ناراحت شدم

ممنون دوست عزیز ایشاله مشکل شماهم حل میشه اگه شوهرت توو کاری تخصص داره بزارید آگهی کنید توو شیپور 

ممنون میشم  برای خواهرم که سرطان خون داره صلوات بفرستین😔😔

لباس زیر بیار تو خونه بفروش..سود داره من‌ انجام دادم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤