2777
2789

بچه ها من انقدر خستم بخاطر مادرم روخی و جسمی و عاطفی و احساسی 

هیچ وقت نگید کاشکی میموتد ما نگهداری میکردیم دیدن رنج و دردو خارو خفیف شدن عزیز ادم خیلی سخته با این نظام بهداشت و درمان ناقص ما با این کادر درمانی ناوارد و از خود راضی ما با این .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزوی من هم این بود که نبینم مرگ پدرم رو ولی دیدم ...آرزوی خیلیاست ولی نمیشه نمیدونم مصلحت خدا چیه&n ...

منم همیشه میکم خدا امید من ب این خونه پدرمادرمه مگه کی دلش ب ادم میسوزه جزاینا دورازجونشون نباشن من مثل مرده هامیشم مادر ی طرف ارامش دخترشه پدرتکیه گاه دخترشه  .. وای وای فکرشم نابودم میکنه ایشالاخداصبرشو بهتون بده...  روح پدرتونم درارامش باشه زیادم گریه نکن پدرتون  براشون سخت میشه ولی میکن وقتی ناراحتی خانوادشونوببینن بدترعذاب میکشن فقط باقران ودعابراشون ارامش بخاه و برای خودت

بچه ها من انقدر خستم بخاطر مادرم روخی و جسمی و عاطفی و احساسی  هیچ وقت نگید کاشکی میموتد ما نگ ...

خدا به حق امیرالمومنین شفا بده مادرتون رو. خیلی سخته مریض داری.منم هیچوقت نگفتم کاش پدرم تو کما میموند.پدرم یه عمر با عزت زندگی کرده بود هیچوقت دوست نداشتم ببینم به کسی محتاج باشه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
آره اما خیلی سختی کشیدم واسه داشتنش.منی که بارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم و زود باردار شدم از بس شبا ...

ای جان دلم الان دیدم همین عکس پروفایلته 

هزار ماشالله بهش 💗💗💗💗💗

خدا به حق امیرالمومنین شفا بده مادرتون رو. خیلی سخته مریض داری.منم هیچوقت نگفتم کاش پدرم تو کما میمو ...

آفرین دقیقا همینه 

من در مورد پدرم هم این اتفاقو تجربه کردم یه سال تو بستر بود خیلی سخت بود سال ۹۲

ولی درمورد مادرم واقعا دیگه برام غیر قابل تحمل شده انقدر غمگینم انقدر خسته ام انقدر کلافه ام که حد نداره 

مادرم که انقدر به خودش میرسید الان نمیتونم ببرمش حموم تا شیش هفته و خیلی مسائل زجر آور دیگه 

آفرین دقیقا همینه  من در مورد پدرم هم این اتفاقو تجربه کردم یه سال تو بستر بود خیلی سخت بود سا ...

خدا خودش کمکتون کنه.انشاا... هرچی که صلاحه پیش بیاد.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
آفرین دقیقا همینه  من در مورد پدرم هم این اتفاقو تجربه کردم یه سال تو بستر بود خیلی سخت بود سا ...

خدا به مادرتون شفا بده به حق امام حسین.و به شما صبر و توان حضرت زینب😔🌷🌷🌷

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔