2777
2789
کاش بابام توی کما بود ولی بود ...خود خواه نیستم ولی حاضر بودم شب و روز ازش نگهداری کنم ولی بمونه ... ...

از سعادتش بوده 

بخدا قسم گه اگه میتونستی تو بستر بودنشو تحمل کتی 

خیلی سخته مادرم نمیتونه تکون بخوره چون لگنشو عمل کردن پلاتین گذاشتن

پشتش دیروز عرق سوز شده بودجیگرم کباب شد دکتر میگه نمیشه برش گردونید خیلی بیقراری میکنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روح همسر عزیزتون قرین آرامش و رحمت الهی انشالله درکتون میکنم عزیز دلم  شاید اگه مجرد بودم خیل ...

مرسی گلم از حرفای قشنگت . به عشق دوتا پسرام یادگاری عشقم دارم زندگی میکنم و از خدا خاستم کمکم کنه تا این بچه ها رو به یه جایی برسونم و میدونم کمکم میکنه ‌ ‌‌‌... شما هم منو دعا کن عزیزم 

هر کس بد ما به خلق گوید،ما چهره به غم نمیخراشیم،ما خوبی از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم...
مرسی گلم از حرفای قشنگت . به عشق دوتا پسرام یادگاری عشقم دارم زندگی میکنم و از خدا خاستم کمکم کنه تا ...

خدا بهت صبر بده.اگه ناراحت نمیشین میشه بگین همسرتون چی شدن؟😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
مرسی گلم از حرفای قشنگت . به عشق دوتا پسرام یادگاری عشقم دارم زندگی میکنم و از خدا خاستم کمکم کنه تا ...

خدا حفظ کنه پسرهای گلت رو انشالله...ایشالا دامادی و عاقبت به خیر ی پسرهای گلت رو ببینی به حق پنج تن 

الهههی

شادی عزیز میدونی که واقعا درکت میکنم اما به قول دوستمون الان تنها چیزی که پدرتو خوشحال میکنه خوشحالی و خوشبختی شماست.بچه هاتو طوری تربیت کن که هرجا میرن با افتخار بگن ما نوه های فلانی هستیم.همه اون لحظه میگن خدا رحمت کنه بابابزرگتون رو.این تجربه ی خودمه.هرجا میرم همه میگن خدا بیامرزه پدربزرگتو و پدرتو.

این بهترین کاریه که میشه واسه اموات کرد.

نذار زندگیت از هم بپاشه بکر کن الان بابات زنده بود و وضع زتدگی تورو میدید چقدر غصه میخورد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

تو بهترین مامان دنیایی ، مطمنم

مطمنم که گل پسرات رو به بهترین جایگاه میرسونی

دیدی گفتم قوی هستی ، میدونستم

یه چیزیو یادت نره هیچی به اندازه یه مامان که به تنهایی و به بهترین نحو داره گل پسراشو بزرگ میکنه و به هیشکی متکی نیست، جذاب نیست

بهت افتخار میکنم اینو از ته دل گفتم

برات آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خواهر عزیزم❤️🌹

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

وای خدایااا روحشون شاد خیلی ناراحت شدم دیدم واقعابرای دخترخیلی سختیه خداایشالاصبرشو بهتون بده وای فکرش دیوونم میکنه فقط میکم خداااا من زودترازپدرمادرم بمیرم ک این جیزارو نبینم دیروز صبحم صدالااله الله  میومدرفتم بالکن دختره انقد خودشو میزد پدرش مرده بود انقد توبالمن گریه کردم شوهرم میگقت بیا تودیک چته 

خیلی داغ عزیزی که باهاش زندگی میکنی سخته پدرشوهرم سرآن داشت حدود8سال پیش خوب شده بود حدود 3 سال پیش عود کرد بچه دومم5ماهه بود که از دنیا رف حدود 4ماهم دیگه توی بستر افتاده بود هرروز آب شدنشو میدیدیم.بچه اولم بهش وابسته بود4سالش بود ولی هنوز یادش نرفته حتی نذاشتیم خاک کردنشو ببینه.هنوز میگه مربی مهدمون میگه اما زمون که بیاد مرده ها زنده میشن بابایی منم میاد یه روزی داغش هنوز هس.کی گفته خاک سرده.وقتی یاد مریضی و سختیاش می افتم داغون میشم.دیگگه خودمو به اون راه میزنم.همه ی جای خونه میبینمش

الهی  الان بچه داری عزیزم

آره اما خیلی سختی کشیدم واسه داشتنش.منی که بارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم و زود باردار شدم از بس شبا گریه میکردم و استرس داشتم 3 سال طول کشید تا دوباره باردار شدم.الان پسرم هفده ماهشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
وای خدایااا روحشون شاد خیلی ناراحت شدم دیدم واقعابرای دخترخیلی سختیه خداایشالاصبرشو بهتون بده وای فک ...

آرزوی من هم این بود که نبینم مرگ پدرم رو ولی دیدم ...آرزوی خیلیاست ولی نمیشه نمیدونم مصلحت خدا چیه