2777
2789
عنوان

داستان ترسناکاروبریزید وسط ببینم

116 بازدید | 18 پست

اه شبم انقد ارومو ساکت؟

خودم عین چی میترسما ولی شماهاتعریف کنین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماستا آخه؟ 

چرا؟

چرامهنی این حرفو گاهی نمیفهمم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
سوووووووووسک😩😩😩

براقدم اول عالی بود

من بگم؟؟یکبار برام اتفاق افتاده بعد زایمانم

بوگوووو😀😀

بچه ها ما خونمون جن داره یعنی نشانه هایی دیده شده ازش. یه بار زمستون روی بخار شیشه آشپزخونه جای یه دست دوبرابر دست آدم با ۶تا انگشت، خیلی واضح افتاده بود😑

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی

من یه ماجرای ترسناک برام اتفاق افتاده ولی از اه و نفرین ترسوهایی که  فضولم هستن و میخونن ،میترسم و نمیگم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بچه ها ما خونمون جن داره یعنی نشانه هایی دیده شده ازش. یه بار زمستون روی بخار شیشه آشپزخونه جای یه د ...

یاامام حسینننننن

عجب غلطی کردم

شش سال پیش .پنج روز بود زایمان کرده بودم شب بود متوجه شدیم دخترم زردی داره و حالش بد بود مادرمو شوهرم زودبردنش بیمارستان .مادرم هرچی گفت زنگ بزنم خواهرت بیاد تنها نباش قبول نکردم .اونا رفتن من تو حالت خواب وبیاری بودم که صدای نوزاد شنیدم از اتاق پاشدم رفتم اتاق دخترم دیدم گهوارش داره تکون میخوره انگار یکی مرتب داره تکونش میده.داشتم از حال میرفتم که خودمو انداختم تو راه پله زنگ همسایه رو زدم با گریه .اونم اومد پیشم خداخیرش بده

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

خونه ما بعضی شبا یه صداهایی میاد از تو اشزخونه انگار دارن ظرفا رو جابجا میکنن اونطوری چند شب هم صدای در میومد در هارو میزدن به هم کسی تو خونه باور نمیکرد وقتی من میگفتم تا صداشوضبط کردم ولی نمیدونم صداها مال چیه نمیخوامم بدونم 😨😨😨میترسم 😳

خونه ما بعضی شبا یه صداهایی میاد از تو اشزخونه انگار دارن ظرفا رو جابجا میکنن اونطوری چند شب هم صدای ...

نمدونم چرا تو داستان ترسناکا

دسته جاروبرقیم خودنمایی میکنه عنتر