اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بچه ها ما خونمون جن داره یعنی نشانه هایی دیده شده ازش. یه بار زمستون روی بخار شیشه آشپزخونه جای یه دست دوبرابر دست آدم با ۶تا انگشت، خیلی واضح افتاده بود😑
تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خطخطیهای کجِ یک آدمِ ناشی
بچه ها ما خونمون جن داره یعنی نشانه هایی دیده شده ازش. یه بار زمستون روی بخار شیشه آشپزخونه جای یه د ...
یاامام حسینننننن
عجب غلطی کردم
شش سال پیش .پنج روز بود زایمان کرده بودم شب بود متوجه شدیم دخترم زردی داره و حالش بد بود مادرمو شوهرم زودبردنش بیمارستان .مادرم هرچی گفت زنگ بزنم خواهرت بیاد تنها نباش قبول نکردم .اونا رفتن من تو حالت خواب وبیاری بودم که صدای نوزاد شنیدم از اتاق پاشدم رفتم اتاق دخترم دیدم گهوارش داره تکون میخوره انگار یکی مرتب داره تکونش میده.داشتم از حال میرفتم که خودمو انداختم تو راه پله زنگ همسایه رو زدم با گریه .اونم اومد پیشم خداخیرش بده
خونه ما بعضی شبا یه صداهایی میاد از تو اشزخونه انگار دارن ظرفا رو جابجا میکنن اونطوری چند شب هم صدای در میومد در هارو میزدن به هم کسی تو خونه باور نمیکرد وقتی من میگفتم تا صداشوضبط کردم ولی نمیدونم صداها مال چیه نمیخوامم بدونم 😨😨😨میترسم 😳
خونه ما بعضی شبا یه صداهایی میاد از تو اشزخونه انگار دارن ظرفا رو جابجا میکنن اونطوری چند شب هم صدای ...
نمدونم چرا تو داستان ترسناکا
دسته جاروبرقیم خودنمایی میکنه عنتر