2777
2789
عنوان

کمک مشکل قلبی

70 بازدید | 10 پست

گاها تو قفسه سینم احساد درد و فشار میکردم البته انگار معدم ک وقتی میخام اروغ بزنم ب قلبم فشار میاد امروز رفتم نوار قلب گرفتن دکتر گف مشکل خاصی نیس ولی ی سر برو متخصص خیلی نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرد سیگاری توی خانواده تون ندارید؟؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

نه

به گل های پلاستیکی یا فومی الرزی ندارید؟؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

علایم قلبی میدونید دقیقا چی

لکه های چربی کوچک بر روی پلک ها، باس ن ، آرنج ها یا زانو ها 

بیماری لثه

اگر لب ها بدون هیچ علت ظاهری آبی شوند

اگر ناخن ها شروع به ضخیم شدن و گرد شدن کردن

مشکلات سوءهاضمه

احساس گیجی، سردرگمی یا کسل بودن 

احساس تهوع یا خستگی، تجربه سرما خوردگی و عرق سرد و مرطوب

مشکل بی خوابی و خستگی

درد قفسه سینه مانند احسایی وجود یک شی سنگین بروی سینه/این درد گاهی به شانه ها بازو وگردن وفک هم گسترش پیدا میکند

دقیقا از روزی ک ترشی بادمجون خوردم اینطوری شدم خیلی استرس دارم میگم نکن قلبم مشکل داشته باش

عزیزم چرا خودخوری میکنی برو دکتر معاینه شو

فلفل و ... واسه قلب خوب نیست من خودم هیچ مشکلی ندارم اما دکتر بهم گفته غذا های تند نخورم نسکافه و قهوه هم زیادیش خوب نیست