2777
2789
به حداراضی راضیم همین الان بمیرم  واقعاخستم خسته میدونم بدترازمن هم هست  امادیگه اززندگی ...

😩😩😩😡😡😡😡

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماجرای ایشون چیه؟

هیچی عزیز...شکست عشقی خوردن..اولین بار عضو شده بودن منو و اون خانوم(مارال72) باهاشون حرف زدیم و یکم شوخی کردیم و سعی کردیم راهنمایی شون کنیم...اون شب حالشون خیلی بد بود...گفتن تونستیم برای چند ساعت حالشونو خوب کنیم...بعد ما هم گفتیم هروقت خواستند میتونند بیان باهامون حرف بزنن...ایشون جای برادر ما ماهم جای خواهرشون😊

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
اخی 😔 خیلی ناامیده که

بله..متاسفانه زندگی هم خوب باهاشون راه نیومده...به هر حال...خوشحال میشیم که اینجا میتونن با کمی شوخی حداقل دو سه ساعت مشکلاششون رو فراموش کنن

میدونی ابجی چی شدازسرکاراومدم گفتم امروزباماشین برم یه دوری بزنم بعددیدم باطریش خابیده باکلی مکافات درستش کردم میدونی بعدحدودا۳۱یک روزهیچی درماشین راکه بازکردم بوی عطری که براش گرفته بودم خوردبه مشامم 

دیگه ازخودبی خودشدم عصابم خورده ابجیا دارم

چل میشم مگه میشه ادم انقدربی احساس 

به جهنم کهرفت به درک خدایا نمیخام نمیخام

بسمه بسمه 

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!

خدایاچرابه یکی همه چی میدی به یکی همه چیومیگیری حالا میخاستمم برم بیرون اخه تنهایی 

قبرسون میرفتم چراهیچکس منادرم نمیکنه 

چل شدم دیگه شالا پنج شنبه جمعه اصلا وجود

نداشت بدتره ن میشه رفت سرکارن میشه جایی برم 

ن کسی هست لاقل باهاش حرف بزنم

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!