2777
2789

دیروزعموش اومد پسرمو برد پیش باباش.شب مث مرغ سرکنده بودم نیاوردش.چشم رو‌هم نذاشتم تا صبح.باز موندم نیاوردش.منم راه افتادم رفتم در خونه پدرشوهرم.مادرسوهرم در باز کرد افتاد بغلم و گریه کرد بخدا خاستم بیام دنبالت شوهرت اجازه نمیداد.پدرشوهرم هم اومد جلوم گفت ب پسرم گفتم اگ توروبخاد طلاق بده منم مادرتو بیرون میکنم.منم احساساتی شدم گفتم من غلط کردم اگه بهتون توهین کردم.خلاصه شوهرم چون عمل کرده بود درازکشیده تو رختخواب بود منم افتادم بغلش گفتم ببخشید. باشه همه تقصیرا گردن من.من نمیتونم ی لحظه دوری پسرمو تحمل کنم.گفتم پاشو بریم خونه خودمون که پدرشوهرم مارو رسوند.ازونموقع که اومدم خونه گریه م بند نمیاد.خیلی خودمو خورد کردم. مامانمم رنگ زد دعوام کرد گفت تو‌مارو‌هم خورد کردی.کاش کمی تحمل میکردی میومدن دنبالت.گف داداشات بفهمن دیگه نگات نمیکنن.به مادرشوهرت بسپر که بگه خودک اومدم دنبال عروسم.کاش نمیرفتم میذاشتم تا بیان دنبالم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار بدی نکردی

فقط کاش این حس گند خور شدن زودتر از دلت کنده بشه

میدونم چی میگی😞😞

پدرشوهر مادرشوهرتو بیشتر برا خودت نگه دار به دردت میخورن حتما

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020