2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 92 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه سانت ک بجایی نمیخوره . نه اصلا پیدانیس

حرف جاری شد یاد یچیزی افتادم اخه ...جاری من 166-167 سانته با وزن بالای 83-84 بعد مادرشوهرم هی جلو من میگف ازاول دوس داشتم عروسم چهارشونه باشه   خدایا ...اخه چکاریه ؟؟هاهاهاهاهاها خودش میدونست چاقه اما جلو من ....حالا من قدم 163-164 باوزن 57 اینا بودم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببینین زود پاک کنم

خیلی هم عالی هستی . فقط با خودت عهد کن تا ده سال دیگه هم همین وزن بمونی .. بابا مردم یه کوه پول میدن پروتز باسنو سینه. شما عالی هستی بگو همینه کهست . کور نبودی رپز اول منو دیده بودی . ننیخای خوش  اومدی 

عجب جاریایی دارین😨ما پنج تا جاری هستیم از لاغر وچاق وبلندوکوتاه تا الان هیچ کدوم بهم کار نداشتیم هر کی شوهر خودش وچسبیده با برادرشوهرایه دیگه کار نداریم والا مردم خوب انرژی دارن هم رضایت شوهراشون وجلب میکنن هم برادر شوهراشون😦

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

خیلی هم عالی هستی . فقط با خودت عهد کن تا ده سال دیگه هم همین وزن بمونی .. بابا مردم یه کوه پول میدن ...

دوسه نفر اینچا گفتن خییلی چاقی براهمین عکسمو گذاشتم من خیییلی چاقم نیستم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
عجب جاریایی دارین😨ما پنج تا جاری هستیم از لاغر وچاق وبلندوکوتاه تا الان هیچ کدوم بهم کار نداشتیم هر ...

من واگذارش کردم به خدا...برای خدا کاری نداره اونقدر چاق بشه که از توپری هم بگذره..عمه هاش خیلی چاقن...فک کرده ارثی لاغره خیلی هنر کرده

من واگذارش کردم به خدا...برای خدا کاری نداره اونقدر چاق بشه که از توپری هم بگذره..عمه هاش خیلی چاقن. ...

تو بیکاری حرص میخوری!؟توام بگو همش من تو پر دوس دارم اصلا خوشم نمیاد لاغر بشم وگرنه میرفتم باشگاه جلو شوهرتم همش از خودت تعریف کن نقطه ضعف دست کسی نده خاستی بدوندبه کسی بگی لاغر کن،،،،

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

دوسه نفر اینچا گفتن خییلی چاقی براهمین عکسمو گذاشتم من خیییلی چاقم نیستم

نه فدات شم من 168قدمه72وزنم همه بهم میگن چقد رو اسلوبی چون میدونم چطور لباس بپوشم ولی وزنما کسی نمیدونه . خودت بلد باش چی بپوشی ک کسی وزنتا متوحه نشه همیشه پنج کیلو.وزنتا کم بگو ب ادم شوهرت. ادم شوهر اینقد بیطرفیتن ک نباید صادق باشی باهاشون . خودت بلش عزیزم . چای سبز بخور روزی یه قاشق تخم کتان پودرشا نیم ساعت قبل شام یا ناهار بخور . 

من واگذارش کردم به خدا...برای خدا کاری نداره اونقدر چاق بشه که از توپری هم بگذره..عمه هاش خیلی چاقن. ...

اینقدرم ساده نباش چراب جاریت گفتی شوهرم لاغر دوست داره. همش برعکسشا بگو.ک ریده بشه بهش . مثلا اگه شوهرت رژگوجه تی متنفره بگو.عاشق رژگوجه ایه . تا فک کنم این رنگ رژ بزنه شوهرت نگاشم نمیکنه دختره ی کرمو . اه

نه فدات شم من 168قدمه72وزنم همه بهم میگن چقد رو اسلوبی چون میدونم چطور لباس بپوشم ولی وزنما کسی نمید ...

بمنم اینجوری میگن..خارسوی بیشعورم هرجا مهمونی میرفتیم از عمد به طرف میگفت باسکو بیار خودشو بقیه میرفتن باسکو بعد بمنم اصرار میکرد من مجبوری میرفتم وقتی همه وزنمو میدیدن شاخاشون درمیومد...که من فک کردم تو۵۵ای توکه بهت نمیخوره تو فلان و بیسار...