2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 92 پست
باشه دلیل نداره کسی تحقیرش کنه یا بهش فخر بفروشه شاید کسی نمیتونه یا نمیخاد لاغر بشه نباید بهش توهین ...

من الان نمیتونم برم باشگاه بخاطر اینکه دیسک کمر دارم...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووواه....کشته منو..

ببین اول از همه برات تجربه بشه که با جاری صمیمی نشی و‌ بی اهمیت ترین مسایل رو هم باهاش در میون نذاری چون بی جنبه هست.بعدشم شما اندامت خوبه و این قابلیت رو داری که خیلی خوش هیکلتر از جاریت باشی.به قول دوستمون فقط برو باشگاه و‌اصولی و به ارومی وزن کم کن که پوستت هم خراب نشه😘

قدم  ۱۶۰وزنم ۶۸...ولی به هرکی میگم وزنمو باور نمیکنه میگ کمتر بهت میخوره

حتما بقیه بچه هام گفتن ...وزنت زیاده باتوجه ب قدت ..

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من الان نمیتونم برم باشگاه بخاطر اینکه دیسک کمر دارم...

اگه مربی خوب و کاربلدی باشه مشکلی نداره بعد هم پیاده روی آرام

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها حالا ی سوال  اختلاف سه  سانت توقد اخییییلی معلومه ؟؟  

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

اسی عکستو دوباره میزاری

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

من دیگه نظری ندارم اما عزیزم خودت باش اینقدر دنبال حرف نباش شما لاغر بشی میگن معتاده یا میگن سختی می‌بینه حالا چاق باشی میگن پرخوری یا تنبل خودت باش خود خودت اینقدر اعتماد به نفس داشته باش که همسرت جرات نکنه چیزی بگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ