من هیکلم توپره..ولی جاریم خیلی لاغره.نامزدمم لاغر دوست داره..مادرشوهرمم خیلی جلو همه علی الخصوص جاریم بهم گفته تو چاقی و اینا..درصورتیکه به چاقی خودشو دخترش نیستم فقط توپرم...حالا جاریمم انگار میدونه نامزدم لاغر دوست داره هی کرم میریزه جلو اون..مثلا من ی روز کم چیز بخورم سرسفره سریع میگه رژیمی؟من فک کردم رژیمی..یا هی سرسفره کم غذا میخوره..حالا پریشب ی مانتو خریده بود.پوشید اومد جلوی منکه بغل نامزدم نشسته بودم وایساد و شروع کرد بگه باید بگم اینجاشو تنگ کنن اونجاشو تنگ کنن..منم گفتم نه نمیخواد خوبه مدلشه..یهو نامزدمم گفت آره من تنه مانکن هم دیدم این شکلیه...جاریم یهو ی ذوقی کردا...منم خیلی دلم سوخت از این حرفش...خیلی😢😭😭😭
ببین اول از همه برات تجربه بشه که با جاری صمیمی نشی و بی اهمیت ترین مسایل رو هم باهاش در میون نذاری چون بی جنبه هست.بعدشم شما اندامت خوبه و این قابلیت رو داری که خیلی خوش هیکلتر از جاریت باشی.به قول دوستمون فقط برو باشگاه واصولی و به ارومی وزن کم کن که پوستت هم خراب نشه😘
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بچه ها حالا ی سوال اختلاف سه سانت توقد اخییییلی معلومه ؟؟
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من دیگه نظری ندارم اما عزیزم خودت باش اینقدر دنبال حرف نباش شما لاغر بشی میگن معتاده یا میگن سختی میبینه حالا چاق باشی میگن پرخوری یا تنبل خودت باش خود خودت اینقدر اعتماد به نفس داشته باش که همسرت جرات نکنه چیزی بگه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ