2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 92 پست
شما ید و وزنت چنده؟؟ برای این دوره زمونه زیادم خوب نیس ...اونم وقتی میدونه نانزدش لاغرر دوس داره!

مگه بحث من هستم؟؟؟؟؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر میکنی درست نمیشه باشگاه نمیزاره بری تو خونه وقتی نیست برقص حلقه بزن اندامت میشه درست کرد درصورتی که زیاد بدم نیست

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚

با اینک رنگ مشکی و لباس پوشیده لاغرتر نشون میده اما یه کوچولو تپل میزنی عزیزم 

ببین فقط یه کوچولو رژیم غذاییتو رعایت کن 

یه کوچولو هم تحرکت رو بیشتر کن 

یه کوچولو هم اعتماد ب نفستو ببر بالا 

ی گوچولو هم ب شوهرت برس و باهاش حرف بزن 

همه چی حل میشه زیلدی چاق نیسی...

حالا من لاغر میشم صورتم خیلی بد میشه اونو چیکار کنه آدم؟

چون چاق میشی به صورت جدیدت عادت میکنی وقتی لاغر میشی به نظر خودت صورتت بد میشه،مدتی بگذره عادت میکنی

فقط با باشگاه لاغر کنید،فقققققط،بدون اون بد فرم و بی ریخت ادم لاغر میشه،توی باشگاه البته فقط هم بدنسازی با برنامه ،جوری لاغر نمیشی که اندام اصلیت خوش فرم و عالی میشه چربیای اضافه حذف میشه،صورت سینه و با سن فرم میگیره،شکم و پهلو و رون و اضافه ها حذف میشه،

پس چی شد؟فقط بدنسازی اونم با برنامه از مربی خوب،

خود مربی رژیم تغذیه و ورزش و حرکات و ساعت و این چیزا میده

فقط توی شش ماه از یه مانکن بهتر میشی

دوست عزیز شما اضافه وزن داری سعی کن لاغر کنی

من با وزن ۵۸ کیلو و قد ۱۶۵ استخون بندی ریز میگم توپرم شما اضافه وزن داری باید کم کنی فکر دو روز دیگه اتو بکن من الان باردارم همش میگم ای کاش ۵۲ یا ۵۳ بودم.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
من متاسفانه توپرکه هستم وزنم زیاده ولی هرکی میبینتم باور نمیکنه وزنم اینقدر باشه

سوای اینا به سلامتی خودت فکر کن

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹