2789
عنوان

جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جاریم چاقه ولی خب اندام من خیلی رو فورمه ن لاغرم ن چاق بخدا هیچ وقت از این کارا نکردم اتفاقا هی ...

جاری من نقطه ضعفمو پیدا کرده هی اذیتم میکنه..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

ببین از نظر بقیه شاید بی معنی باشه یا اینکه بگن نخور لاغر شی اما از من با تجربه بپذیر این مساله میشه یه معشل بزرگ توی زندگی آینده ات الان تا نامزدی مشکل رو با همسرت حل کن اون شما رو دیده و پسندیده نزار اعتماد به نفست رو بگیره نزار کوچیکت کنه شما زیباتری از کسی که یه دست پوست و استخونه و به زور باشگاه میخاد یه ذره اندامش دیده بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قدم  ۱۶۰وزنم ۶۸...ولی به هرکی میگم وزنمو باور نمیکنه میگ کمتر بهت میخوره

منم قدم ۱۶۰ عه 

۶۶ بیشترین وزنی بود ک گرفته بودم و توپرم هستم اتفاقا ولی بشددددددت چاق  بودم و اصلا نمیشد تیپ بزنم 

با رژیم رسیدم ب ۵۳ الان شل شدم یکم ۵۸ ام بازم چاااقم!

خیلی هم خوبه 68ورزش کن چاق تر نشی فقط

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ولش کن الان شک نکن جاریت خودش دوست داره پر تر بود رسم همیشه این هست چاق ها دوست دارن لاغر باش لاغر ها به چاق ها حسادت میکنن 😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ببین از نظر بقیه شاید بی معنی باشه یا اینکه بگن نخور لاغر شی اما از من با تجربه بپذیر این مساله میشه ...

چی میگی خواهر؟استارتر چاقه،احتمالا جاریش نرماله،خب باید لاغر کنه،۶۸ با قد ۱۶۰ خیلی تپل میشه،خیلی عزیزم،

عزیزم ولی شما اضافه وزن داری

برای سلامت خودت هم شده یکم کم خوری کن و تحرکت و بیشتر کن 

یا برو باشگاه یا پیاده روی و رقص

جاری من نقطه ضعفمو پیدا کرده هی اذیتم میکنه..

یه بار بهش بگو شوهرم اینجوری دوسم داره انقدر این حرفو بزن ک شوهرتم باورش بشه از خودت هی تعریف کن وقتی اون از خودش تعریف کنه تو نگاش کنی فقد میفهمه خودتم با خودت مشکل داری

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚
چی میگی خواهر؟استارتر چاقه،احتمالا جاریش نرماله،خب باید لاغر کنه،۶۸ با قد ۱۶۰ خیلی تپل میشه،خیلی عزی ...

باشه دلیل نداره کسی تحقیرش کنه یا بهش فخر بفروشه شاید کسی نمیتونه یا نمیخاد لاغر بشه نباید بهش توهین کرد