من هیکلم توپره..ولی جاریم خیلی لاغره.نامزدمم لاغر دوست داره..مادرشوهرمم خیلی جلو همه علی الخصوص جاریم بهم گفته تو چاقی و اینا..درصورتیکه به چاقی خودشو دخترش نیستم فقط توپرم...حالا جاریمم انگار میدونه نامزدم لاغر دوست داره هی کرم میریزه جلو اون..مثلا من ی روز کم چیز بخورم سرسفره سریع میگه رژیمی؟من فک کردم رژیمی..یا هی سرسفره کم غذا میخوره..حالا پریشب ی مانتو خریده بود.پوشید اومد جلوی منکه بغل نامزدم نشسته بودم وایساد و شروع کرد بگه باید بگم اینجاشو تنگ کنن اونجاشو تنگ کنن..منم گفتم نه نمیخواد خوبه مدلشه..یهو نامزدمم گفت آره من تنه مانکن هم دیدم این شکلیه...جاریم یهو ی ذوقی کردا...منم خیلی دلم سوخت از این حرفش...خیلی😢😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین از نظر بقیه شاید بی معنی باشه یا اینکه بگن نخور لاغر شی اما از من با تجربه بپذیر این مساله میشه یه معشل بزرگ توی زندگی آینده ات الان تا نامزدی مشکل رو با همسرت حل کن اون شما رو دیده و پسندیده نزار اعتماد به نفست رو بگیره نزار کوچیکت کنه شما زیباتری از کسی که یه دست پوست و استخونه و به زور باشگاه میخاد یه ذره اندامش دیده بشه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
ولش کن الان شک نکن جاریت خودش دوست داره پر تر بود رسم همیشه این هست چاق ها دوست دارن لاغر باش لاغر ها به چاق ها حسادت میکنن 😂
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
یه بار بهش بگو شوهرم اینجوری دوسم داره انقدر این حرفو بزن ک شوهرتم باورش بشه از خودت هی تعریف کن وقتی اون از خودش تعریف کنه تو نگاش کنی فقد میفهمه خودتم با خودت مشکل داری
میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨👩👦👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚