2821
2789
عنوان

ککککممممکککک

140 بازدید | 16 پست

آقا من یه گوشی دارم که مخفیه هیچکس از وجودش خبر نداره واسه چت با دوس پسرم

حواسم نبود داداشم که 4سالشه اومد تو اتاقم دیدش این بچه روهیچجوره نمیشه گول زد میترسم به کسی بگه اگرم بهش بگم به کسی نگو بدتر می کنه  بگید چیکار کنم که به کسی نگه

تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنش تا میتونی😂😂😂

امضات که واسه دوست پسرت نیس الحمدلله؟😐

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
بزنش تا میتونی😂😂😂 امضات که واسه دوست پسرت نیس الحمدلله؟😐

اون منو نزنه من پیشکش   

نه عزیز واسه همه است  

بنظر منم به گوشی اسباب بازی بخر . اگه گفت بگو اینه. ميخواستم چند روز سر به سرش بذارم. االبته اگه بت ...

گوشی قدیمی زیاد هست تو خونه این گوشی قبلی خودم هست که گفته بودم خراب شده یه مدت هم ست خودش بود به عنوان اسباب بازی وقتی دیدش گفت عه گوشی من اینجاست منم سریع پریدم برداشتمش گفتم نه عزیزم تلفن خونه است   بعدم گفتم بیا بهش یه اسباب بازی دادم که شاید فراموش کنه

قابشو درار بگو اینو دیده

اینم قاب گوشی دوستمه

یکی هست ک دنیامه اما نیست ... کاربری در حال ترکیدن ... مواظب خودت باش ... دلم برات تنگ میشه.... مواظب خودتون باشد .... مراقب دل دیگرانم باشید... دلیل رفتنمم درس و کارمه😐😑
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز