2821
2789
عنوان

کاشت مو

| مشاهده متن کامل بحث + 11692 بازدید | 55 پست

وای عزیزم چرا خارج اخه تو ایرانم کلی کلینیک های خوبم هست من اصلا تعریف هیچ کار و جایی رو نمیکنم  تا نمونه کارشونو دیده باشند ولی برادر خودم تو همین ایران تو کلینیک رنسانس کاشت کرد ما کلاارثی طاسی داریم خداروشکر الان بیاببین چه مویی براش کاشت کردن الان ما فامیلامون دونه دونه دارن میرن همونجا برو توگوگل نمونه کاراشونو ببین خیلی خوبه واقعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا به جای این همه هزینه دنبال ی کلینیک کاشت مو عالی توی ایران نمیگردند . من برادر شوهرم خیلی حساسه رو این چیزا یکسالم تحقیق کرد تا کلینیک کاشت مو رویش سبز رو انتخاب کرد الان خیلی خوب شده.

کلینیک گلبان هم خوبه تو کاشت مو بیشتر از 18 سال که دارن کار می کنن و یکی از فامیلامون اونجا کاشت انجام داده بود بعد از یکسال ازصن متوجه نشدده بودیم که کاشته بعد خودش گفت که رفته اونجا کاشته و پر تراکم و طبیعی

والا عزیزم منم همینو بهش میگم ، میگه میترسم بانک موهامو خراب کنن

شوهر دوستم کلینیک گلبان رفت انجام داد . خیلی خوب شد. سالهاس کاشت مو انجام داده و مشکلی نداره

من لینک سایتشو برای براردم گرفتم برای شما هم میذارم دوست داشتید ببیند 

https://www.golbanclinic.com/

میتونید برید پیش دکتر سمیه زمانی نیا سرج کنید در مورد ش هم مطالعه کنید کلی کامنت مثبت داره تو نت منم که نمونه کاراشو دیدم عاالی بود. البته بهتر اولش در مورد این عمل بخونید این مقاله ش  رو به طور اتفاقی دیدم حیفم اومد شما نخونید https://drzamaninia.ir/کاشت-مو-به-روش-fit/ لینکشو میزارم باز کنید با دقت مطالعه کنید

همسر من کاشت مو انجام داد تو کلینیک تهران نوین 

واقعا عالیه همه تجهیزات به روز رو داره خیلی تمیزه و خیلی دکترای حرفه ای و با سوادم دارن

به نظر من اگه میخوای کاشت مو انجام بدی برو حتما تهران نوین خیلی خوبه