سلام دوستان.شوهرم موهاش ریخته ولی بانک موش خوبه.میخواد بره ترکیه کاشت کنه .میگه کلینیک های ایران بدرد نمیخورن.ولی هزینه ۳۵ میلیون میشه.من حیفم میاد اینقد پول بده ولی شوهرم میگه دوس دارم خوب در بیاد.بنظرتون توفیری میکنه ??و اینکه کسی تا حالا آشنایی داشتین ک خارج کاشت کرده باشه؟
وای عزیزم چرا خارج اخه تو ایرانم کلی کلینیک های خوبم هست من اصلا تعریف هیچ کار و جایی رو نمیکنم تا نمونه کارشونو دیده باشند ولی برادر خودم تو همین ایران تو کلینیک رنسانس کاشت کرد ما کلاارثی طاسی داریم خداروشکر الان بیاببین چه مویی براش کاشت کردن الان ما فامیلامون دونه دونه دارن میرن همونجا برو توگوگل نمونه کاراشونو ببین خیلی خوبه واقعا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا به جای این همه هزینه دنبال ی کلینیک کاشت مو عالی توی ایران نمیگردند . من برادر شوهرم خیلی حساسه رو این چیزا یکسالم تحقیق کرد تا کلینیک کاشت مو رویش سبز رو انتخاب کرد الان خیلی خوب شده.
کلینیک گلبان هم خوبه تو کاشت مو بیشتر از 18 سال که دارن کار می کنن و یکی از فامیلامون اونجا کاشت انجام داده بود بعد از یکسال ازصن متوجه نشدده بودیم که کاشته بعد خودش گفت که رفته اونجا کاشته و پر تراکم و طبیعی
سلام برای اینکه بدونی کدام روش برای کاشت مو بهتر است ؟ می تونی بری وارد سایت ایران زمین بشی و این مقاله ای رو که برات لینکشو میزارمو بخونی. وافعا می تونی اطلاعات مفیدی رو کسب کنی.
کلینیک گلبان توی شهرک غرب خیلی خوبه واسه کاشت مو شوهر من اونجا موهاشو کاشت خیلی خوب شده موهاش پر پشت و طبیعی شده چهرش خیلی خوب شده خدایی کارشون حرفه ایه
میتونید برید پیش دکتر سمیه زمانی نیا سرج کنید در مورد ش هم مطالعه کنید کلی کامنت مثبت داره تو نت منم که نمونه کاراشو دیدم عاالی بود. البته بهتر اولش در مورد این عمل بخونید این مقاله ش رو به طور اتفاقی دیدم حیفم اومد شما نخونید https://drzamaninia.ir/کاشت-مو-به-روش-fit/ لینکشو میزارم باز کنید با دقت مطالعه کنید