سلام دوستان.شوهرم موهاش ریخته ولی بانک موش خوبه.میخواد بره ترکیه کاشت کنه .میگه کلینیک های ایران بدرد نمیخورن.ولی هزینه ۳۵ میلیون میشه.من حیفم میاد اینقد پول بده ولی شوهرم میگه دوس دارم خوب در بیاد.بنظرتون توفیری میکنه ??و اینکه کسی تا حالا آشنایی داشتین ک خارج کاشت کرده باشه؟
کاشت مو در کلینیک پوست و موی رز رو من پیشنهاد میدم یکی از آشنایان ما کلینیک رز رفت موهاش بعد دوسال که دیدمش خیلی عالی شده بود و اعتماد به نفس پیدا کرده بود بنده خدا
اولا از همه بدون کاشت مو در هیچ جای دنیا توسط دکتر انجام نمیشه دوم از همه خواهش میکنم پیج مجموعه مار که خلاف جهت کلینیک های دیگه که عکس میزارن با بقیه پیج ها فیلمامونو مقایسه کنید https://www.instagram.com/vip_kasht/
چرا کلینیک رز دکتر خودش انجام بده یک هزینه ای دریافت می کنه و اگ رتکنسین انجام بدن یک هزینه دیگ... چ ...
ما 12 ساله در زمینه کاشت مو فعالیت داریم عزیزم تاحالا هیچجا ندیدم که کاشت مو توسط پزشک انجام بشه چون این پروسه چیزیه که سلیقه و هنر میخواد بهتره قبل از اتخاب یه سر به پیج ما بزنید و نمونه مارو با بقیه مقایسه کنید
اوووو این همه راه بره ترکیه مو بکاره؟؟؟ چه کاریه والا شوهرم پارسال رفت پیش دکتر سمیه زمانی نیا مو کاشت خیلی هم عالی شده... واقعا هم راضیه...هزینش خیلی مناسب بود.
عزیزم من برای اینکه کاشت ابرو انجام بدم خیلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر کامران جزایری و کاشت ابرو انجام دادم خیلی راضیم دقیقا مثل ابروهای طبیعی شده و تراکم و پری خیلی خوب و طبیعی داره