2821
2789
عنوان

کاشت مو

| مشاهده متن کامل بحث + 11692 بازدید | 55 پست
چرا ترکیه ؟ تو ایران خیلی از پزشکای پوست این کارو انجام میدن با هزینه مقول تر  البته دکترای م ...

دكتر نيلفروش زاده مطب شون كجاست؟ منم خيلي تعريف شونو شنيدم، يكي از فاميلامونم رفت خيلي خوب شد 

دكتر نيلفروش زاده مطب شون كجاست؟ منم خيلي تعريف شونو شنيدم، يكي از فاميلامونم رفت خيلي خوب شد 

ادرس کلینیک دکتر نیلفروش زاده  خیابان نلسون ماندلا، تقاطع میرداماد، نبش کوچه عمدی، پلاک ۶۷

این شماره هم من دارم ازشون ۸۸۸۸۶۵۰۱ زودتر باید تماس بگیری خیلی سرشون شلوغ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ادرس کلینیک دکتر نیلفروش زاده  خیابان نلسون ماندلا، تقاطع میرداماد، نبش کوچه عمدی، پلاک ۶۷ این ...

منم دکتر نیلفروش زاده رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه پسردایی من برای کاشت مو رفته بود پیش ایشون و خداروشکر خیلی خوب شده و اصلا مشکلی نداره 

کاشت مو در کلینیک پوست و موی رز رو من پیشنهاد میدم یکی از آشنایان ما کلینیک رز رفت موهاش بعد دوسال که دیدمش خیلی عالی شده بود و اعتماد به نفس پیدا کرده بود بنده خدا   

اولا از همه بدون کاشت مو در هیچ جای دنیا توسط دکتر انجام نمیشه
دوم از همه خواهش میکنم پیج مجموعه مار که خلاف جهت کلینیک های دیگه که عکس میزارن با بقیه پیج ها فیلمامونو مقایسه کنید
https://www.instagram.com/vip_kasht/

اولا از همه بدون کاشت مو در هیچ جای دنیا توسط دکتر انجام نمیشه دوم از همه خواهش میکنم پیج مجموعه مار ...

چرا کلینیک رز دکتر خودش انجام بده یک هزینه ای دریافت می کنه و اگ رتکنسین انجام بدن یک هزینه دیگ... چیزی که بهم گفتن این بود 

چرا کلینیک رز دکتر خودش انجام بده یک هزینه ای دریافت می کنه و اگ رتکنسین انجام بدن یک هزینه دیگ... چ ...

ما 12 ساله در زمینه کاشت مو فعالیت داریم عزیزم
تاحالا هیچجا ندیدم که کاشت مو توسط پزشک انجام بشه
چون این پروسه چیزیه که سلیقه و هنر میخواد
بهتره قبل از اتخاب یه سر به پیج ما بزنید و نمونه مارو با بقیه مقایسه کنید

https://www.instagram.com/vip_kashtrish/

کی گفته کاشت مو تو ایران خوب نیست؟؟ کلی از این کاشت موهای که تو خارج انجام میشه رو دکترای ایرانی خودمون دارن انجام میدن

جدا از اون کلینیکای خوبیم هست همینجا مثلا یکی از آشناهای ما تو کلینیک دیناز کاشت مو کر ده خیلیم خوب و طبیعی شده

عزیزم من برای اینکه کاشت ابرو انجام بدم خیلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر کامران جزایری و کاشت ابرو انجام دادم خیلی راضیم دقیقا مثل ابروهای طبیعی شده و تراکم و پری خیلی خوب و طبیعی داره