2821
2789
عنوان

کاشت مو

| مشاهده متن کامل بحث + 11692 بازدید | 55 پست

چه کاریه بره خارج از کشور همه دنیا برای کاشت و کارای زیبایی میان ایران من کلینیک رنسانس کاشت کردم هم خیلی هزینش کمترازاین حرفا شد همه نتیجه کارش خوب بود تو ایرانم بگردی جاهای خوب حتما پیدا میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارج از کشور که نه ولی شوهر من بااون همه حساسیتی که داشت رفت تهران کاشت کرد توی کلینیک رنسانس واقعا ارزششو داشت تاجایی که ما تحقیق کردیم کلینیک سرشانسیه بنظرم یه مشاوره ببرش اونجا حتما 

والا عزیزم منم همینو بهش میگم ، میگه میترسم بانک موهامو خراب کنن

سلام ،حداقلش اینه اینجا مشاوره بره ،مطمئنا متقاعد میشه که ترکیه از ایرانبهتر نیست ،اتفاقا اکثرا اطراف ایران کارای زیباییو میان ایران انجام میدن چون هم پزشکا و متخصصاش حرفه ای ترن و هم اینکه از لحاظ هزینه مقرون به صرفه هست 

من داداشم ایران انجام داده راضی  هم هست با مبلغ۱۰ تومن 

کلینیک کاشت موی سپینود 

https://www.sepinudclinic.com/

من فقط تجربه خودم رو میگم هر جا رفتین برای کاشت مو فقط هلیا نرین چون دکتر خراسانی فقط پول میگیره، تبلیغاتی که میکنه همش دروغه، فقط دنبال پوله، sut و DHI همش دروغه ، فریبش رو نخورید، یعنی پولتون رو تو چاه میریزین اگه کلینیک هلیا برین، اول که میرین قیمتی که بهتون قولش رو داده رو ۲ تومن میکشه روش تحت عنوان میکروگرافت که همش دروغه هیچ فرقی با شیراز که دستی کار میکنند نداره، ساعت ۹ شروع میکنه تا ۱۲ فقط پیاز مو میکنه سرتون رو لخت میکنه، از اونطرف وقت کم میاره نمیتونه همش رو بکاره، قشنگ جلوی خودم ریخت تو سطل آشغال، تو یک روز پدر آدم درمیاد نکنین با خودتون اینکار رو، یعنی واگذارشون کردم به خدا، راضی نیستم پولی که دادم رو و بدتر از همه آسیبی که به بانک موهام زدند

عزیزم دکترای ایرانو اول خوب تحقیق کن بعد برو ترکیه، مگه تعریف دکتر نیلفروش زاده رو نشنیدی اینجا رو ز ...

چقدربده میابن انقدرتابلوتبلیغات میکنین بس کنین ده تامابفهمیم چی خوبه چی بد

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

.با دکتر هما سلطانی مشورت کنید

: من از نتیجه کاشت موی خود با دکتر سلطانی بسیار راضی هستم و او را به همه دوستان و خانواده‌ام توصیه می‌کنم. ایشان یکی از بهترین متخصصانی است که تا به حال ملاقات کرده‌ام و از او بسیار سپاسگزارم.

سلام عزیزان کلینیک کاشت مو تو مشهد ک برای بانوان هم انجام بدن سراغ دارین؟ ی جای عالی ک تعریف یا کارش ...

از بهترین کلینیک و دکتر کاشت مو در مشهد می‌توان به کلینیک تخصصی و زیبایی مانا، دکتر رضا محرابی، کلینیک ماهان، کلینیک تخصصی و زیبایی نوین ایرانا، کلینیک فوق تخصصی تندیس سلامت، کلینیک تخصصی و زیبایی باران، کلینیک تخصصی و زیبایی سی گل، کلینیک تخصصی و زیبایی آرتا، کلینیک تخصصی و زیبایی روبیان، دکتر محمدعلی خانزاده، دکتر زهرا سادات سجادی مقدم و کلینیک تخصصی و زیبایی دنیز اشاره کرد.