2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

655 بازدید | 9 پست

بچه ها من سه ساله ازدواج کردم و از روز عروسی مشکل داشتم شوهرم اوایل زندگی خیلی خیلی اذیتم کرد

قهرهای طولانی قطع رابطه با خانوادم عیب گیری های مداوم گزارش دادن به خانواده ش و نداشتن حریم خصوصی بعدها فهمیدم که با عشق قدیمیشم در ارتباط بوده!

خلاصه خیلی اذیت شدم و به قصد طلاق رفتم خونه پدرم و ۹ ماه اونجا بودم و دادگاه رفتیم ولی شوهرم برم گردوند و زندگیم خداروشکر خیلی بهتر شد

الانم بی مشکل نیستیم عیبهایی داره ولی در کل خیلی بهتر از گذشته ست

یه شب دعوای سختی کردیم و خانوادش در جریان قرار گرفتن و خواهرش توی روم وایساد و شوهرم جلوشون بی احترامی کرد همونجا پدرشوهرم شدیدا از من دفاع کرد و حتی نزدیک بود شوهرم و دخترشو بزنه

مادرشوهرمم بنده خدا از من حمایت کرد و اصلا بدزبونی نکرد

شوهرمم پشیمون شد و هزار بار بغلم کرد و بوسیدم ولی بعد از اون اتفاق من افسردگی گرفتم نمیتونم شاد باشم و برنامه هام خوب پیش نمیره

دست خودم نیست کل گذشته میاد جلو چشمام

ولی افسردگی داره داغونم میکنه نمیدونم چیکار کنم!!!

حتما به گزینه روانپزشک و مشاوره فکر کن عزیزم .

وقتی ادم دچار درجات حاد افسردگی بشه بدون دارو و دکتر خوب شدنش خیلی سخته . روح ادمم مریض میشه نیاز داره که براش بری پزشک و متخصص . 

کارهای شاد بکن سعی کن بیشتر از اینکه وابسطه به همسرت باشی برای خودت زندگی کنی ‌‌ . 

.

امیدوارم که حال دلت هرچه سریعتر خوب بشه عزیزم 

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم بعد زایمانم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد ب حد جنون رسیده بودم منم افسرده شدم بخاطر رفتارای اون لجن 😭😭😭خوبه توک مادرشوهرتت ازت دفاع میکنه مادزشوهرمن تازه شوهرمو پر میکرد

من یه خانوم ۳۰ سالم با دوتا بچه میشه برای زندگیم صلوات بفرستی 

ببین حتما سعی کن هرچی سریعتر این مشکل و حل کنی چون افسردگی جوریه که اگر درمانش نکنی واقعا خیلی عذابت میده من سالها بود بخاطر اذیتای شوهرم افسردگی شدید داشتم و به ته خط رسیده بودم الان یه مدته میرم پیش یه روانپزشک به اسم دکتر بابک ثابتی فوق العاده پزشک خوبین جوری که من تو این مدت کم حالم از این رو به این رو شده 

بعد مشاوره آنلاینم داره اگر شرایطشو نداری بری ازش یه مشاوره بگیر سعی کن از الان جلو افسردگیتو بگیری 

این لینک مشاورشه اگر خواستی عزیزم 

https://mavarateb.com/search/دکتر-بابک-ثابتی

ببین حتما سعی کن هرچی سریعتر این مشکل و حل کنی چون افسردگی جوریه که اگر درمانش نکنی واقعا خیلی عذابت ...

عزیزم ممنونم بابت راهنماییت

این تاپیک مربوط میشه به دو سال پیش!

الان حالم عالیه چون عامل افسردگیم که اون یارو بود رو از زندگیم حذف کردم شکر خدا

الهی شکر کل علائم افسردگیم برطرف شده و روز به روز حالم بهتر و بهتره

آخی عزیزم

چقدر بد

ولی برای درمان افسردگی به نظرم حتما پیش یه متخصص روانپزشک برو

چون ممکنه بدتر شی

منم افسردگی گرفته بودم

دکتر علیرضا جباری منو نجات داد ازون وضعیت

حال روحیم اصلا خوب نبود ولی الان تبدیل شدم به همون دختر شاد قبل

من دوسال پیش یه مدت طولانی دچارافسردگی شدید شده بودم

مامان بابام خیلی نگرانم بودن و مثل اینکه کلی دنبال روانپزشک خوب برام گشتن اما من هیچ جا نمیرفتم یا اگه میرفتم اصلا حرف نمیزدم

چون احساس میکردم هیچکس حال منو نمیفهمه

آخرین دکتری که با زور رفتم ولی فرق داشت

انقدر بلد بود چجوری منو به حرف بیاره و حال منو درک میکرد که بعد از جلسه برخلاف همیشه گفتم برام وقت بگیرن تا دوباره برم و تحت درمان قرار بگیرم

اسمش دکتر علیرضا جباری بود

الان بعد از چندماه که تحت درمان بودم دوباره شدم همون دختر شاد و خوش خنده قبل

هیچوقت این دکترو یادم نمیره واقعا