2777
2789
عنوان

ازبی پولی افسرده شدممممم

343 بازدید | 60 پست

خیلی دپرسم..اخرین بار یادم نیس کی خرید کردم ..طبیعیه اینقد روحیم خراب باشه؟همش شبا گریه میکنم سرم درد میکنه...دوس دارم این وضعم گذری باشه..باورم نمیشه اینقد بی پولی میتونس تاثیربزاره رو روحیم!ن خرید میتونم بکنم ن مسافرت نه تفریح.هیچی..زندگیه ی عده رو تو اینستا دیدم بازم ناراحت شدم براخودم میبینم اونا پولدارن داعم میگردن ولی من فقط نفس میکشم.برا همین فضای مجازیو میزارم کنار ی مدت.شما چیکار کردین برا اینک بیخیال بشین؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم چرا اصلا برام نحوه زندگی اینستاییا مهم نیست

البته یه بار یه آشنامون سرویس طلا خریده بود مثه عقده ایا عکسشو گداشته بود خیلی ناراحت شدم چند روز اینستا نرفتم

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

بعضیا اینطورن . منم طوری ام که با درآمد زیر 15 میلیون افسرده میشم . به نظرم آدم حداقله حداقلش باید ماهی 15 میلیون درآمدش باشه تا زندگیش نرمال باشه

وقتی برا خرید یه ماشین لباسشویی باید 1 سال پس انداز کنی درآمد زیر 15 میلیون یعنی فقر

عزیزم ایشالا همچی درس میشه.همه ی مردم روزای اینطور داشتن.

به خدا توکل کن.

۱۰ صلوات واست فرستادم.غصه نخور عزیزم.💪🤲🏻♥️💋

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

از اشخاصی که وضع مالیشون بهتر از من هست دوری میکنم تا عذاب نکشم بیشتر با اونایی که از نظر اقتصادی توی سطح خودم هستن رفت وامد دارم اینجوری کمتر اذیت میشم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بعضیا اینطورن . منم طوری ام که با درآمد زیر 15 میلیون افسرده میشم . به نظرم آدم حداقله حداقلش باید م ...

خیلی فکرت بازه. آفرین

خوشم اومد

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊