2777
2789
عنوان

ازبی پولی افسرده شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 60 پست
از اشخاصی که وضع مالیشون بهتر از من هست دوری میکنم تا عذاب نکشم بیشتر با اونایی که از نظر اقتصادی تو ...

فامیلارو چ کنی..میان میشینن پیشت از وسایلای جدیدشون میحرفن..تو حتی نمیتونی ارتباط اجتماعیتو برقرار کنی چون هم زبون نیستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كار خوبي ميكني كه از فضاي مجازي فاصله ميگيري 

عزيزم در مورد خودت بيشتر بگو بالاخره ي منبع درامدي چيزي داري 

با پس انداز سعي كن چيزي واسه خودت بخري

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

به نظرم چون مجردی راحت تر می تونی بری سرکار.تو هم برو یه کاری پیدا کن .الان همه مردم دارن به خاطر پول می جنگن. خدا لعنت کنه باعث و بانی این گرونیها رو

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

فامیلارو چ کنی..میان میشینن پیشت از وسایلای جدیدشون میحرفن..تو حتی نمیتونی ارتباط اجتماعیتو برقرار ک ...

دقیقاً باهمین فامیلا رفت وامدمو کم کردم یا اصلاً باهاشون رفت وامد ندارم فقط تلفنی اونم سال یه بار حرف میزنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
كار خوبي ميكني كه از فضاي مجازي فاصله ميگيري  عزيزم در مورد خودت بيشتر بگو بالاخره ي منبع د ...

ی کار خوب بالاخره پیدا کردم تا شروع بشه من دیگ عمق بیپولیو تجربه کردم..اصلا پولم بیاد یهو میخوام شوک عصبی بشم..چون اینقد با نداری انس گرفتم میخوام باز قاطی کنم ی مدت..

بیخیال باش اجی ... تو هروضعی باشی از من بدتر نیسی ک خیلیا از مام پایینترن ..... بگذرون فقط..

اره باید ب ادمایی با وضع پایین تر فک کرد.خدا ایشالله ی نگاهی بهمون بندازه

سوره واقعه را زیاد بخون  قران صبروتحمل منو بالابرده

سوره واقعه خیلی موثره.من یک سال و نیمه هر شب میخونم.و واقعا تو این مدت هیچ وقت بی پول نشدیم.در صورتیکه قبلش میشد که خیلی دستوبالمونتنگ میشد

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

منم چهارساله حتی یه روسری نخریدم  فقط جوراب گرفتم چندباری ... هم بی پولم هم بی کس ... تنهام ...

دقیقا😬میگم خب خدایا حداقل پولو بده..تنهاییو کنار میایم.همش باهمه..من هیچی ندارم دلم بش خوش بشه

ی کار خوب بالاخره پیدا کردم تا شروع بشه من دیگ عمق بیپولیو تجربه کردم..اصلا پولم بیاد یهو میخوام شوک ...

خب اين كار خوب از كِي شروع ميشع؟

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟