2777
2789
عنوان

از شير گرفتن

122 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کمکم کنيد دخترم 20ماهش تموم شده و ميخوام از شير بگيرمش مدت هاست يک ماه بيشتره که دارم تلاش ميکنم اما نميشه همه روش ها رو امتحان کردم جواب نداد خيلي کم غذا ميخوره يک ساله يا هيچي غذا نميخوره از همون 6ماهگي به بعدش يا اگرم ميخوره خيلي کم ميخوره براي همين وزنش کمه 10کيلو 300 و شديد وابسته به شيره ميگه غذا نه مي مي همه چي براش درست ميکنم ميذارم جلوش چون عادت به شير داره و دوستش داره ميگه به به نه مي مي خيلي لج ميکنه.از حدود قبل يک سالگي من خودمم خيلي عادتش دادم به شير خوردن تقصير خودم بود کوچيک تر هم که بود تا يه گريه ميکرد شير ميدادم بزرگ تر هم که شد تا يه کوچولو گريه ميکرد شير ميدادم واسه همين بدجور وابسته شد و عادتش شده مکيدن گاهي اوقات مي مي دهنشه اما اصلا نميخوره فقط دهنشه...شبها تاصبح 20بار شايد بيدار بشه شبش هم هرکاري کنم يا شام نميخوره يا خيلي کم.ميل به غذا نداره فقط ميل به شير داره خيلي مدنده ام چيکار کنم چه جوري از شير بگيرمش خواهش ميکنم کمکم کنيد دل ندارم تلخک بزنم يه بار يه ذره زنجبيل زدم دهنش سوخت دلم کباب شد چسب و اينا هم زدم رب انار زدم که ترش بشه و خيلي چيزاي ديگه اما نشد که نشد...

با اينکه اين چيزا ماليدن به شير رو گفتن مي مي تلخه و اوفه و کخ و اين حرفا رو  اصلا هيچوقت دوست نداشتم اما مجبور شدم زدم ولي فايده نداشت فقط بچه بيشتر لج کردو اذيت شد و توي روحيش تاثير بد گذاشت.کمکم کنيد

عزیزم من دخترم روز دومی که شیرنمی خوره بچه منم فوق العاده وابستس چندماه پیش خواستم بگیرم نشداین بارداروی صبرزردازعطاری گرفتم دیگه طرفش نیومدالبته دیشب یکم اذیت کردولی گذشت خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من پسراولم کپی دخترشمابودهمه نگران بودن من چطوری میخوام بگیرمش ازشیرولی خیلی راحت گرفته شد من تدریجی گرفتم به مرور کمش کردم هروقت میومدسراغش میگفتم بیابریم بازی کنیم خودش کم کم ازسرش افتاد

شاید خوب نباشه ولی موی مشکی بزن من زدم من ریملم زدم 

موي مشکي چيه دوستم؟متوجه نشدم.ريمل بزنم ببينم چطور ميشه...دلم نميخواد بترسونمش آخه خودش خيلي تازگيا پرخاشگر شده ميترسم خدانکرده بدجور عصبي بشه..

موي مشکي چيه دوستم؟متوجه نشدم.ريمل بزنم ببينم چطور ميشه...دلم نميخواد بترسونمش آخه خودش خيلي تازگيا ...

من یکم مو چیدم چسبوندم سرسینم ولی زود لباسپو پایین کشیدم

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
عزیزم من دخترم روز دومی که شیرنمی خوره بچه منم فوق العاده وابستس چندماه پیش خواستم بگیرم نشداین بارد ...

واقعا آره ميگن صبر زرد اما دل ندارم تلخ بشه دهنش بعضي ها ميگن چطور چيزي که انقدر دوس داشت و تلخ کنيم بگيم بهش که تلخ شده...نميدونم روش ديگه اي دست از شير خوردن برنميداره همون مگر اينکه تلخ بشه..

واقعا آره ميگن صبر زرد اما دل ندارم تلخ بشه دهنش بعضي ها ميگن چطور چيزي که انقدر دوس داشت و تلخ کنيم ...

اصلانمی خوره که بفهمه دخترمن تازبون زدوبو کرددیگه طرفش نیومد.....به این حرفاگوش نده مگرماهاکه اینجوری گرفتن کاری شدیم؟اصلایادمون نمیادچطوری گرفتنمون ازشیر

اصلانمی خوره که بفهمه دخترمن تازبون زدوبو کرددیگه طرفش نیومد.....به این حرفاگوش نده مگرماهاکه اینجور ...

آره واقعا..من که مامانم ميگه چسب زخم و بتادين و اينجور چيزا زد زود بيخيالش شدم من که يادم نمياد اصلانم مي گفت لج نکردي و بچه ي مظلومي بودي..بهترين راه همينه 

ولي ميگن صبر زرد يعني همون آلوورا اون قسمت زرد رنگش که به ژل آلوورا نزديکه اون سمي و تلخه همونه که ميگيرن ازش و براي از شير گرفتن درست ميکنن.سمي و غير قابل خوردنه نميدونم بچه اگه دهن بزنه چيزيش نشه خدايي نکرده