2777
2789
عنوان

دل گرفتگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 129 پست
وقتی نمیذاره برم بیزون چطوری تفریح کنم؟ خودشم باهام جایی نمیاد همش میگه وقت ندارم  بهش گقتم م ...

چرا نمیذاره بری من شوهرم اصلا نیست همش سره کاره منم همش یامیرم استخر یادوچرخه یابیرون یااینکه توخونه میمونم تمیز ونظافت میکنم ورزش میکنم به خودم میرسم که فکروخیال نکنم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیذاره بری من شوهرم اصلا نیست همش سره کاره منم همش یامیرم استخر یادوچرخه یابیرون یااینکه توخونه ...

منم سعی میکنم وقتمو پر کنم با کتاب و این چیزا

ولی خب ته تهش آدم حس تنهایی میاد سراغش. بعضیوقتا به خودم میگم من برای چی ازدواج کردم ؟ چه هدفی داشتم از ازدواج؟

منم سعی میکنم وقتمو پر کنم با کتاب و این چیزا ولی خب ته تهش آدم حس تنهایی میاد سراغش. بعضیوقتا به خ ...

منم این فکرارو زیاد میکنم ولی بنظرت میشه جدا شد بعدش بجا یه مشکل صدتا مشکل سره ادم میاد

منم بچه ندارم بخدا همه مشکل دارن منم خیلی سخته بهم محبت نمیکنه منو نمیبینه ولی چه کنم 

خییییلی بده

درکت میکنم

من هر روز,چند بار حالمو میپرسه اما چه فایده وقتی میگم حالم به فلان دلیل بده اصلا اهمیت نمیده در عمل هیچ تغییری نمیکنه. 

وقتی هم خونه ست همش پای گوشی.

یکسال همش من رفتم طرفش با هزار ترفند بلکه منو جایگزین کنه باهام حرف بزنه وقت بگذرونه

اما فایده ای نداره

دیگه بیخیال شدم

خییییلی بده درکت میکنم من هر روز,چند بار حالمو میپرسه اما چه فایده وقتی میگم حالم به فلان دلیل بده ...

شوهرت شغلش ازاده حالا خوبه توطی روز بتو زنگ میزنه حالتو میپرسه من که اصلا ازش خبری ندارم 😅

شوهرت شغلش ازاده حالا خوبه توطی روز بتو زنگ میزنه حالتو میپرسه من که اصلا ازش خبری ندارم 😅

اره یه بار رو زنگ میزنه

الهی بمیرم تو که شرایطت سخت تره

تا حالا بهش گفتی چقدر بهت سخت میگذره؟