2777
2789
عنوان

دل گرفتگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 129 پست
از دست این مردا فقط به فکر خودشون هستن آخه دردش چیه چند ساله ازدواج کردی

دوساله همینه

مشاوره هم نمیاد

خودم تنها پیش ده تا مشاور رفتم ... راه هاشونو استفاده کردم... اما هیچی به هیچی...

باهاش که حرف میزنم میگه درکم کن از سر کار میام خسته ام فقط با این چیزا خستگیم درمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=102515055]دلیلشو نمیدونم... ولی اینو مطمعنم که خدا من نماز نمیخونم ولی خیلی باهاش حرف میزنم م ...

من شوهرم زیاد نمیذاره تنها برم بیرون

نزدیک یکسال باهاش دعوا داشتم که به این موضوع اهمیت بده که حداقل باهم ناهار شام بخوریم بابا اخه زندگی مشترکه مثلا.... منم به یه امیدی بله رو گفتم بهش... مرض نداشتم خونه بابامو ول کنم که ...

دوساله همینه مشاوره هم نمیاد خودم تنها پیش ده تا مشاور رفتم ... راه هاشونو استفاده کردم... اما هیچ ...

ای نشد دلیل که پس تو تنهایت و با کی پر کنی با کی درد و دل کنی  آگه از ما رنا یه خطایی ببینن دنیا رو روسرشون خراب میکنن ما زنا نباید صدامو در بیاد نباید خیانت کنیم ولی خودشون هر کار دوست دارن میتونن انجام بدن

ای نشد دلیل که پس تو تنهایت و با کی پر کنی با کی درد و دل کنی  آگه از ما رنا یه خطایی ببینن دنی ...

حتی اینو هم بارها بهش گفتم که من احساس تنهایی میکنم خیلی

اما میگه برای تغییر بهم فرصت بده دو سال سه سال پنج سال ده سال 

بنظرم توام خودتو سرگرم کن تفریح کن 

وقتی نمیذاره برم بیزون چطوری تفریح کنم؟

خودشم باهام جایی نمیاد همش میگه وقت ندارم 

بهش گقتم میخوام برم کار پیدا کنم برم سرکار... اینطوری حداقل کمتر فکر و خیال میکنم...