2777
2789
عنوان

دل گرفتگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تنهایی من متاهلم ولی از مجردی تنهاترم 

احساس تنهایی شدید میکنم... همیشه فکر میکردم ازدواج کنم تنهایی روحیم تموم میشه اما نشد...

خسته ام دارم افسردگی میگیرم ...

دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس منو نمیشناسه...

هعیییی

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
بغص داشت خفم میکرد، با تک تک جمله هات اشک ریختم😭😭😭😭

عزیزدلممم.... من خودم هنوز داره مثل بارون اشکام میباره.... هنوز دارم  فریاد میزنم خدا رو با دلم... کاش جواب بده...

چرا عزیزم

تنها میخوابم تنها بیدار میشم ... وقتی همسرم خونه نیست تنهام وقتی هم هست پای گوشی و تی وی... وقتیم میام میخوابم همچتان پای تی وی و گوشی... اگه من برم سمتش حرف بزنم که هیچ... اگه نرم هیچ حرفی نیس بینمون... شاید بالای صد بار باهاش حرف زدم راجع به این موضوع اما اون عین خیالش نیس... هیچ تغییری نمیکنه... با گوشیش راحت تره انگار... منم دیگه مزاحمش نمیشم...

تنها میخوابم تنها بیدار میشم ... وقتی همسرم خونه نیست تنهام وقتی هم هست پای گوشی و تی وی... وقتیم می ...

از دست این مردا فقط به فکر خودشون هستن آخه دردش چیه چند ساله ازدواج کردی

ای بابا آخه چرا از تنهایی ازدواج میکنیدمردا که تنهایی ما زنا رو پر نمیکنن

میدونی مشکل جیه؟

تا قبل از اینکه بله رو ازت بگیرن کلی برات وقت میذارن  و ...

ولی بعدش دیگه انگار نه انگار

ادم از تنهایی ازدواج نمیکنه. اما بالاخره هدف از ازدواج براورده شدن یه سرس نیازه که نیاز عاطفی یکی از اوناست. ادم ازدواج میکنه که همدل و همراه داشته باشه واگرنه خب چرا ازدواج کنه اصلا؟