2777
اخی چ اقاسسس تو این دوره این مدل پسرا کم گیر میاد ...البته دختری مث توام انقد خانوم کمه پایدار 😍منم ...

آره خدا برام حفظش کنه 😍😍😁 ان شاء الله یکی از این آقاها هم نصیب تو میشه...

منم تو فکر درمان گیاهی هستم اما اصن وقت نمیکنمممم 🙁

آره خدا برام حفظش کنه 😍😍😁 ان شاء الله یکی از این آقاها هم نصیب تو میشه... منم تو فکر درمان گیاهی ...

قربونت 😘منم وقت ندارم اصلا خصوصا داانشگاها شروع شه که هیچ 😑

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت 😘منم وقت ندارم اصلا خصوصا داانشگاها شروع شه که هیچ 😑

لامصب حس میکنم تمام خوشبختی های دنیا توی همین چنتا تار مو جمع شده... وقتی یکیو میبینم که موهاش قشنگ و پرپشته فکر میکنم هیچ دردی نداره توی دنیا و خوشبخت ترینه...خیلی درد بدیه واسه دختر... مخصوصا که هیچکس درکت نمیکنه و به هرکی میگی خنده ش میگیره که حالا مگه چیه چنتا دونه مو!!! 😔

دقیقا منم... کم کم دارم فکر میکنم که از پوستیژ استفاده کنم! تازه من الان اینجوریم بعد یه بارداری و ...

منكه دارم ديونه ميشم

من٢٣

شما چى؟

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️
من ۲۴ سالمه... خیلی بدددددههههههه خیلیییییییی... حس میکنم به دردناکترین درد دنیا مبتلام  😔

هركسى ك موهاى خوبى داره رو ميبينم بغض گلومو ميگيره😭😭😭

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

عقب افتادن عروسیم

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..

اخلاق شوهرم کلا دوست دارم عوض شه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
لامصب حس میکنم تمام خوشبختی های دنیا توی همین چنتا تار مو جمع شده... وقتی یکیو میبینم که موهاش قشنگ ...

این حرفاتو با تک تک سلولام درک میکنم چون دردشو کاملا کشیدم و دارم میکشم تو مهمونیا عروسیا عکسا فقط حواسم پرت موهای دخترای جمع میشه نه هیکل نه قیافه نه لباس فقط موهای پرپشت هست که باعث میشه اون لحظه گند بخوره تو حالم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
هركسى ك موهاى خوبى داره رو ميبينم بغض گلومو ميگيره😭😭😭

وای منم

خدا هیچ دختری رو با موهاش امتحان نکنه 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن