2777
مهمترینش؟؟؟ بزرگترینش؟؟؟؟

بعد از 6 سال 20 روزه بیکار شدم

فکر داره روحمو میخوره

شهریور تولدمه و من همیشه عاشق این ماه بودم از اول ماه خوشحال بودم 

اما الان هر روزی ک از شهریور میگذره 10 سال از عمرم کم میشه

همش میگم وای 4روز از شهریور گذشت من هنوز کار پیدا نکردم کرایه خونه رو چیکار کنیم

از اون ور صاحبخونه زودتر از موعد خونشو میخواد و ما تازه 6 ماه بود اینجا اومده بودیم... باید یکسره بگردیم دنبال خونه و گرفتاریای خودش

من تصمیم گرفته بودم برای کنکور 99 بخونم دوماهم خوندم کلی هم برنامه ریختم ولی از بس همه چیزمون داغون شد یهو دیگه توانایی خوندنشو ندارم

از صبح تا شب پای لپ تابم نشستمو آگهی ها رو نگاه میکنم

حس میکنم از درون پیر شدم ... اینا فقط مشکلاتیه ک تو همین 20 روز پیش اومده و همشونم بزرگه .... حل شه میگم خب یکم خیالم راحت شد

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
مشکل موهات چیه عزیزم؟؟!

ميريزه ميريزه ميريزه

واااااااى اينقدر ميريزه ك نگو

كم حجم

تار هاى نازك😭😭😭😭😭

ديگه چى بگم😭😭😭

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از 6 سال 20 روزه بیکار شدم فکر داره روحمو میخوره شهریور تولدمه و من همیشه عاشق این ماه بودم از ...

عزیزززززم...این حجم واسه ۲۰ روز زیاده...  ان شاء الله که هرچه زودتر به کار بهتر گیرت بیاد... 🙁❤حل بشه مشکلات

ميريزه ميريزه ميريزه واااااااى اينقدر ميريزه ك نگو كم حجم تار هاى نازك😭😭😭😭😭 ديگه چى بگم😭😭 ...

هم دردیم عزیزم‌.‌.. 😔

شبانه روز فکرم درگیر موهای لعنتیمه‌...

عزیزم مشکل منم همینه!!! دارم دق میکنم از فکر موهام... 😢 اصن با فکر موهام تاپیکو زدم...

ای واای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭توام شدیده جوری که خالی شه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
آره الان لای موهام به صورت تابلویی خالیه... ریزشمم شدیده و روز به روز داره خالی تر میشه...

منم 😭😭😭😭😭خیلی حالم بده متاهلی یا مجرد ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خوشبختانه یا متاسفانه متاهلم!!!! و چند ماه دیگه عروسیمه... 😑 و از الان استرس شنیون روز عروسیو دارم ...

عزیزم خوشبخت شی ...من خواستگارامم رد میکنم واسه این موصوع باورت میشه ؟

عزیزم خوشبخت شی ...من خواستگارامم رد میکنم واسه این موصوع باورت میشه ؟

ممنون عزیزم...همچنین

دقیقا منم شرایط تورو داشتم حتی قید ازدواج رو زده بودم کلا!!!

ولی همسرم که اومد خواستگاریم به دلم نشست بیشتر وقت گذاشتم باهاش و زیرزبونشو کشیدم و کم کم فهمیدم که ظاهر براش زیاد مهم نیس!!!اخلاق طرف براش اولویته... وسط آشنایی هردو بهم دل بستیم و شد که بشه!

واسم خیلی عجیب بود که واسه پسری ظاهر طرفش اولویت نباشه ولی الان که تزدیک یه ساله عقد کردیم با اینکه متوجه کم پشتی موهام شده ولی اصن به روم نمیاره... حتی چندبار که گفتم موهام اذیتم میکنه میریزه و اینا گفته بعد عروسی برو موهاتو پسرونه کوتاه کن تا راحت شی!!!

قربون خدا برم فکر همه جارو میکنه!

منو شوهرم تقریبا هم قدیم نهایت یکی دوسانت از من بلندتره... من ۱۵۸ هستم!!! نه اصلا مهم نیس واسم... ین ...

چقدر خوب. عشقتون پایدار

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
ممنون عزیزم...همچنین دقیقا منم شرایط تورو داشتم حتی قید ازدواج رو زده بودم کلا!!! ولی همسرم که اوم ...

اخی چ اقاسسس تو این دوره این مدل پسرا کم گیر میاد ...البته دختری مث توام انقد خانوم کمه پایدار 😍منم فعلا دارم حنا میگیرم و درمان های محلی ببینم چی میشه اخرش😟

آره بابا روم نميشه ديگه هيچ جايى برم

دقیقا منم...

کم کم دارم فکر میکنم که از پوستیژ استفاده کنم!

تازه من الان اینجوریم بعد یه بارداری و زایمان دیگه خدا به خیر کنه...

چند سالتونه شما؟؟