2777
2789
کنکوری هستی؟؟

نه بابا دارم ايلتس ميخونم واسه مهاجرتم تمام برنامه مهاجرتم و بارداري و زايمان اونور و سرمايه گذاري شغلي همسرم و همه چيز دندگيم گير همين نمره هفت ايلتسه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همسرت مشکل داری؟؟؟

اره ولی مشکل زیادی ندارم در کل از زندکی بدم میاد

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
اره  جراحي سختي هم نيست

ولی من اگه پولم داشتم جراحی لاغری نمی کردم میترسم از جراحی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
نه بابا دارم ايلتس ميخونم واسه مهاجرتم تمام برنامه مهاجرتم و بارداري و زايمان اونور و سرمايه گذاري ش ...

الهییییییی... ان شاء الله همه چی همونجور که برنامه ریزی کردی پیش بره برات عزیززززم 😍😍😍

افسردگی نداری که؟؟؟ آدم باید یه مشکل حادی داشته باشه تا از زندگی بدش بیاد...

نمیدونم شاید داشته باشم

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
سر حرف مردم اومدم از خودم دفاع کنم گند زدم اونم سر رفیقیکه خودم باعث رسیدنش به عشقش سدم خدایی این حق ...

به نظر من اونیکه رفته قطعا لیاقت تورو نداشته!!!

مطمئن باش روزی یکی سر راهت قرار میگیره که خدا رو شکر میکنی بابت رفتن اونیکه رفته...

الان من خودم توی همین موقعیتم!!!

یک تار موی همسرم رو با ۱۰۰ تا مثل اونیکه رفته و بهترین سالهای عمرمو پاش گذاشتم عوض نمیکنم...

به نظر من اونیکه رفته قطعا لیاقت تورو نداشته!!! مطمئن باش روزی یکی سر راهت قرار میگیره که خدا رو شک ...

جالبیش اینجاس که گفت من دوست داشتم و تو لیاقت نداستی تاحالا هزار نفر این حرفو بهم زدن نمیشه من نمیتونم فراموشش کنم من 21 سالمه ولی فقط1 سال از زندگیمو یادم میاد

وخدایی که بشدت کافیست
جالبیش اینجاس که گفت من دوست داشتم و تو لیاقت نداستی تاحالا هزار نفر این حرفو بهم زدن نمیشه من نمیتو ...

عزیزم سنت خیلی کمه... حیفه... حیف نکن این سالای عمرتو... اونیکه رفته دیگه رفته...

جالبه مورد منکه رفته بود بعد چند سال که عذاب کشیدم برگشت!!! ولی من دیگه نتونستم...یعنی دیگه نمیشد...چون میدونستم اونیکه یه بار رفته بار دوم هم میره ...و خداروشکر که نشد...

عزیزم سنت خیلی کمه... حیفه... حیف نکن این سالای عمرتو... اونیکه رفته دیگه رفته... جالبه مورد منکه ر ...

من هیچ وقت اشکای بابامو ندیده بودم جز وقتی که بخاطر اون حالم بد شد طفلکی فکر میکرد منو از دست داده باور کن ا  اینکه این بلا هارو سرم اورده و هنوز دوسش دارم بیشتر عذاب میکشم هیشکی حال منو نمیفهمه

وخدایی که بشدت کافیست