2777
ديكه بايد برم دكتر بايد جدى درمانش كنم😭😭

من دکترم رفتم هیچیم نبود

تار موهام نازکه بخاطر رژیم ریزشم پیدا کرد دیگه الان یک سوم شده موهام

رشدم نداره 

حسرت شده برام

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

باردارم تو سونو آنومالی دکتر گفت همه چی عالیه فقط به احتمال ۹۰ درصد دخترم لب شکری هست اگه سالم باشه انگار کل دنیارو بهم دادن حالم اصلا خوب نیست روحیه ام خرابه برای دخترم دعا کنید دوستای گلم به حق ۱۴معصوم گره زندگی همتون واشه😘

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هركسى ك موهاى خوبى داره رو ميبينم بغض گلومو ميگيره😭😭😭

وااااای نگووووووو

از عروسی مهمونی رفتن بیزاررررررم....

چون همه ش حسرت موهای بقیه رو میخورم...

الان ۵ ساله که آرایشگاه نرفتم و موهامو خودم کوتاه میکنم چون آخرین باری که رفتم آراشگر برگشت دستشو کشید رو موهام گفت آخه چیه اینارو کوتاه کنم!

وااااای نگووووووو از عروسی مهمونی رفتن بیزاررررررم.... چون همه ش حسرت موهای بقیه رو میخورم... الا ...

😭😭😭

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️
این حرفاتو با تک تک سلولام درک میکنم چون دردشو کاملا کشیدم و دارم میکشم تو مهمونیا عروسیا عکسا فقط ح ...

وااااااااای واااااای دقیقا منمممممم 😭😭😭😭😭😭

هرکسی رو میبینم اول حواسم پرت موهاش میشه و به موهاش دقت میکنم!!!

حتی بار اولیکه همسرمو دیدم هرکی ازم نظر میپرسید اولین چیزی که میگفتم این بود که موهای پرپشتی داره!!!

جالبه که من تو این وضعیت حالا خواهرم خرررررمن گیسو داره!!! انقدر موهاش زیاده که میره آرایشگاه میگه حجم موهامو کم کنید!!! کلا همه خواهرمو با موهای سیاه و پرپشتش میشناسن‌‌‌‌...

حالا فکر کن خواهرم هرروز جلوی چشمامه...

چرا؟؟!

فوت شدن پدربزرگ نامزدم

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..
وای منم خدا هیچ دختری رو با موهاش امتحان نکنه 

الهی آمین... خیلی سخته واقعا

بعضی وقتا پیش خودم میگم کاش یه نقص دیگه ای داشتم توی بدنم ولی موهای پرپشت داشتم....

تو هم این مشکلو داری؟؟

چند سالته؟؟

الهی آمین... خیلی سخته واقعا بعضی وقتا پیش خودم میگم کاش یه نقص دیگه ای داشتم توی بدنم ولی موهای پر ...

اره هم تار موهام نازکه هم ریزش هم اینکه رشد نمیکنه 

۲۴

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
الهی.... حالا معلوم نیس کی باشه عروسی؟

بعد محرم

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..