2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که مامانی،دختر خوب خداروشکرکن 11تا 5تاجنین شد کسایی بودن یه دونه جنینم تشکیل نشده 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

پناه برخدا عزیزم اتفتقا خیلیم عالیه اگ خدا بخاد 1دونه اشم کافی بود برات انشاالله دوقلو بگیره برات 3تاشم فریز کن برا بعدیا😍😍😍به نیت 5تن 5تا صلوات میفرستم برات 

میشه شهر و دکترتو بگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پناه برخدا عزیزم اتفتقا خیلیم عالیه اگ خدا بخاد 1دونه اشم کافی بود برات انشاالله دوقلو بگیره برات 3ت ...

دکتر چوبساز کرمانشاه و تهران کار میکنه....مرسی عزیزم اخه قراره تعیین جنسیت بشن تو رو خدا برام دعا کن

دکتر چوبساز کرمانشاه و تهران کار میکنه....مرسی عزیزم اخه قراره تعیین جنسیت بشن تو رو خدا برام دعا کن

به روی چشمم عزیزدلم حتممما استرسو از خودت دور کن بسپار بخدا تو خودتو بکشی نکشی اونجه ک خدا بخاد میشه ولی فک اگ خدا لطفشو شامل حالت کرده باشه و خودت با استرس و وضعیت جسمی خرابش کنی پس بیخیال باش قران بخون صلوات بفرست با خیال زااااحت برو ان شاالله مادر میشی بیا ب من انرژی بده باید ای یو ای بشم من شیرازم عزیزم میشه بپرسم حدودی جقد هزینتون شده 

به روی چشمم عزیزدلم حتممما استرسو از خودت دور کن بسپار بخدا تو خودتو بکشی نکشی اونجه ک خدا بخاد میشه ...

تا الان دوازده تومن ولی یه هفته س تهرانی روزی سیصد تومن فقط خرج مسافرخونه و غذامونه........ان شاالله برات میگیره عزیزم خدا خیلییییییی کریمه

تا الان دوازده تومن ولی یه هفته س تهرانی روزی سیصد تومن فقط خرج مسافرخونه و غذامونه........ان شاالله ...

الهی بحق دل شکسته بحق امام رضای غریب قسمت میدم بحق طفل کربلا ک برات بگیره و این بار  مامان شی حتما بخدا تا یادم باشه دعات میکنم یه پیشنهاد بهت میدم اگ دوس داشتی انجام بده زنداییم اینکارو کرد محرم نزدیکه دعا کن دو رکعت نماز حاجت با خلوص نیت و دل پاک و ارامس بخون امام حسین و واسطه خیر خدا کن ازش بخا بهت ببخشه بگو اگ پسر شد یه هفته اول ک دنیا اومد خودت حسین صداش کن اگ دختر بود یا زینب یا رقیه یا زهرا همش یه هفته است ولی میگن خیلی خوبه زندایی من نظر حضرت ابوالفضل کرد گفت تا چهل روزش صداش میکنم ابوالفضل و شد 

الهی بحق دل شکسته بحق امام رضای غریب قسمت میدم بحق طفل کربلا ک برات بگیره و این بار  مامان شی ح ...

حتما انجام میدم قربون دل مهربونه بزم فردا انتقال بزم ببینم چی میشه ان شاالله با خبر خوب بیام پیشت

حتما انجام میدم قربون دل مهربونه بزم فردا انتقال بزم ببینم چی میشه ان شاالله با خبر خوب بیام پیشت

سلام عزیزم خوبی چطوری 

انتقال دادی عزیزم؟ چنتا انتقال دادن برات؟؟

سلام عزیزم خوبی چطوری  انتقال دادی عزیزم؟ چنتا انتقال دادن برات؟؟

سلا مرسی گلم اره دوتا  انتقال دادن مرسی عزیزم از دعات تو رو خدا دعا کن که ازمایشم مثبت بشه و به سلامت بیان دنیا

سلا مرسی گلم اره دوتا  انتقال دادن مرسی عزیزم از دعات تو رو خدا دعا کن که ازمایشم مثبت بشه و به ...

ان شاالله به روی چشمم حتما 

چن روز دیگه ازمایش میدی؟؟؟ ان شاالله با توکل بخدا دوقلو بشه بعد حتمممممام بهم خبر بده🙏🙏🙏🙏❤🌹