2777
2789
عنوان

اسم مریم

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 23 پست
الان دیگه آیدا و فاطمه و زهرا و اینا هم نمیزارن یا خییییلی کم میزارن مریم واسه دهه هشتاد به قبل خیل ...

بستگی به شهر و منطقه داره! من خیلی از شهرا دیدم هنوزم این اسما رایجه! و حتی تو همین دهه هم ازین اسما میذارن

خــــدا امیــد من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شهر و منطقه داره! من خیلی از شهرا دیدم هنوزم این اسما رایجه! و حتی تو همین دهه هم ازین اسما ...

اره اینم هس اخه من تو سایت دیدم کسی که اسم دخترش و منیره گذاشته

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
بستگی به شهر و منطقه داره! من خیلی از شهرا دیدم هنوزم این اسما رایجه! و حتی تو همین دهه هم ازین اسما ...

من تهرانیم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

سلام منم یه مریمم هرکی میگه اسم مریم قدیمیه یاخوب نیست غلط کرده .خیلی اسم قشنیگه بیشترافراددوسش دارن ..اسم مریم اعتمادبه نفس منومیبره بالاوعاشق اسمم هستم اگه اسم خودم مریم نبود..حتمااسم مریم وبرای دخترم انتخاب میکردم 

دخواست دوستی قبول نمیکنم چون نمیشه تشخیص داداینجاکی خانمِ وکی آقا....آقایونی که امضا منودیدین وفادارباشین به خانوماتون .اونی که  توسختی هاومشگلات کنارتون میمونه همون خانم تونه نه کسی دیگه... پس به فکر خوشبختی خانومت باش نه دوستی بازن ها ..
سلام منم یه مریمم هرکی میگه اسم مریم قدیمیه یاخوب نیست غلط کرده .خیلی اسم قشنیگه بیشترافراددوسش دارن ...

مریم هستم متولدفصل پاییزچی بهترازاین 🥰🥰

دخواست دوستی قبول نمیکنم چون نمیشه تشخیص داداینجاکی خانمِ وکی آقا....آقایونی که امضا منودیدین وفادارباشین به خانوماتون .اونی که  توسختی هاومشگلات کنارتون میمونه همون خانم تونه نه کسی دیگه... پس به فکر خوشبختی خانومت باش نه دوستی بازن ها ..