2777
2789
عنوان

چسبندگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 17 پست
خداروشکرخیلی خوشحال شدم ان شالله صحیح وسالم بیادتوبغلتون واسه لکه بینی نرفتین دکتر؟؟دعاکنیدمنم باردا ...

ممنون گلم،چرا رفتم دکتر بهم شیاف ودوفاستون و آ اس آ داده البته من انوکسا هم میزنم هرشبنمیدونم چرا آ اس آ اضاف کرده،لکه بینی ام زیاد نشه،هنوز قطع نشده لکه بینی

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

خداروشکرخیلی خوشحال شدم ان شالله صحیح وسالم بیادتوبغلتون واسه لکه بینی نرفتین دکتر؟؟دعاکنیدمنم باردا ...

انشاالله به زودی باردار بشید گلم🤲❤

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله به زودی باردار بشید گلم🤲❤

ممنون گلم بازم دیروز پریودشدم خیلی حالم گرفته شد نه پریودی درست وحسابی میاد نه حامله میشم دیگ ازاین بلاتکلیفی خسته شدم فرداهم نوبت سونوداخلی دارم روزسوم پریودیمه برم ببینم چه مرگمه😔😔😔