یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 عنوان چسبندگی رحم 856 بازدید | 17 پست سلام کسی بوده باچسبندگی ورحم دوشاخ بچه دارشده باشه؟ تعداد رای : 1 نظرسنجی سلام کسی بوده باچسبندگی ورحم دوشاخ بچه دارشده باشه؟ بله 1 100% خیر 0 0% بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم 1398/06/04 | 20:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانا2582 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4401 خاله شوهرم الان نوه هم داره اوایل ازدواجش میگه چسبندگی داشتم چندسال باردار نشده اما رفته دکتر اون موقع خوب شده چهارتاهم بچه داره خدایا بغلم کن❤
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 خاله شوهرم الان نوه هم داره اوایل ازدواجش میگه چسبندگی داشتم چندسال باردار نشده اما رفته دکتر اون مو ... لاپاروسکوپی کرده یاباهوادهی خوب شده؟اخه من سونوبا اب دادم خیلی درد داشت اما بازم خوب نشد بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
جانا2582 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4401 لاپاروسکوپی کرده یاباهوادهی خوب شده؟اخه من سونوبا اب دادم خیلی درد داشت اما بازم خوب نشد نمیدونم عزیزم فقط میگم امیدتو ازدست نده استرسو بذار کنار و فکر درمان باش حتما میشه خدایا بغلم کن❤
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 نمیدونم عزیزم فقط میگم امیدتو ازدست نده استرسو بذار کنار و فکر درمان باش حتما میشه ممنونم ولی چون دراثر کورتاز چسبندگی گرفتم از دکتر ها می ترسم,من دوتا سقط داشتم دوبارکورتاز شدم اخری 25هفته بود بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 ممنونم ولی چون دراثر کورتاز چسبندگی گرفتم از دکتر ها می ترسم,من دوتا سقط داشتم دوبارکورتاز شدم اخری ... گلم میشه بگی چ علایمی داشتی؟از کجا متوجه شدی چسبندگی داری؟منم یبار سقط کردم و ساکشن شدم میترسم ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 گلم میشه بگی چ علایمی داشتی؟از کجا متوجه شدی چسبندگی داری؟ منم یبار سقط کردم و ساکشن شدم میترسم من عکس رنگی دادم متوجه شدم چسبندگی گرفتم،ولی قبلا پریودهام 7روزه بود الان 4روزه تموم میشه 3روز خونریزی اخرشم لکه بینی روز 4یا5تموم میشه،من پلی کستیک هم هستم،توی سونو گرافیم نوشته رحمم بایکورن هست بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 من عکس رنگی دادم متوجه شدم چسبندگی گرفتم،ولی قبلا پریودهام 7روزه بود الان 4روزه تموم میشه 3روز خونری ... ممنونم عزیزمان شا الله زودتر خوب میشین ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 چه خوب تواین نظرسنجی که گذاشتم۱۰۰ درصد بله وصفر درصد خیر،خیییییلی خوشحال شدم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 پس چراتعدادرای زده یک نفر،چطوری شده ۱۰۰درصد بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
تنها۱۲ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 109 سلام چیشد شماحامله شدید؟من پارسال سقط کردم الان ۸ماه تواقدامم حامله نمیشم پریودیم قبلا۷روزبودالان دو روزخونریزی وسه وچهار لکه بینی دارم تمام نکنه منم چسبندگی دارم
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 سلام چیشد شماحامله شدید؟من پارسال سقط کردم الان ۸ماه تواقدامم حامله نمیشم پریودیم قبلا۷روزبودالان دو ... رفتم هیسترو کردم،اما باردار نشدم هنوز،اسپرم شوهرم ضعیفه،اونم باید دارو مصرف کنه فعلا بعد اقدام کنم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
تنها۱۲ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 109 رفتم هیسترو کردم،اما باردار نشدم هنوز،اسپرم شوهرم ضعیفه،اونم باید دارو مصرف کنه فعلا بعد اقدام کنم الان ک هیسترو کردین پریودیتون مثل قبل شده یانه؟ ان شالله خدابهتون ی بچه سالم وصالح میده
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 الان ک هیسترو کردین پریودیتون مثل قبل شده یانه؟ ان شالله خدابهتون ی بچه سالم وصالح میده سلام عزیزم بله خوب شد،الان ۶ هفته باردارم،اما ویار شدید دارم دو روزه هیچی نخوردم هرچی میخورم سریع بالا میارم😭روبه قبله ام از ویار،لکه بینی هم دارم بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
تنها۱۲ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 109 سلام عزیزم بله خوب شد،الان ۶ هفته باردارم،اما ویار شدید دارم دو روزه هیچی نخوردم هرچی میخورم سریع با ... خداروشکرخیلی خوشحال شدم ان شالله صحیح وسالم بیادتوبغلتون واسه لکه بینی نرفتین دکتر؟؟دعاکنیدمنم بارداربشم